2021-10-18 01:43

Stare de urgență în New York. Imagini cu dezastrul produs de INUNDAȚII

 |  16:48
Stare de urgență în New York. Imagini cu dezastrul produs de INUNDAȚII

Inundații istorice pe coasta de Est a Statelor Unite din cauza uraganului Ida. Cel puțin opt oameni au murit în New York, puternic lovit de ploi torențiale. Situația este atât de gravă, încât pentru prima dată în istoria orașului a fost declarată stare de urgență pentru inundații bruște și viituri. În cel mai mare oraş american, apele s-au revărsat la metrou, pe străzi şi în casele oamenilor.

Situația nu a stat diferit nici pe străzi. Zeci de mașini au fost luate de viituri, traficul rutier a fost complet dat peste cap și multe case au fost inundate.

NBC New York a relatat că o persoană a murit în New Jersey, iar alte şapte şi-au pierdut viaţa la New York City, inclusiv un băiat în vârstă de 2 ani. Media locale au relatat că victimele au rămas blocate în subsoluri când oraşul a fost inundat în timpul furtunii.

De vină este coada uraganului Ida, care a făcut ravagii în sudul Americii. Retrogradată între timp la categoria furtună tropicală, vijelia continuă acum să facă pagube şi victime și în nord-estul Statelor Unite.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE