2024-04-20 09:44

ȘOCANT: și-au ABANDONAT bebelușul în aeroport când au aflat că trebuie să-i ia bilet

 |  15:00
ȘOCANT: și-au ABANDONAT bebelușul în aeroport când au aflat că trebuie să-i ia bilet

Un cuplu și-a abandonat bebelușul într-un aeroport din Israel, după ce au aflat că trebuie să plătească bilet și pentru cel mic pentru zborul până la Bruxelles.

După ce au refuzat să cumpere bilet și pentru bebeluș, cei doi părinți cu pașapoarte belgiene pur și simplu și-au lăsat copilul pe banda de transport a bagajelor, într-un leagăn de mână. Și-au continuat apoi drumul spre poarta de îmbarcare, așezându-se la coada pentru controlul pașapoartelor, potrivit The Jerusalem Post.

Potrivit Autorității Aeroporturilor din Israel, cei doi au ajuns târziu la Terminalul 1, după ce ghișeul de check-in a fost închis. Ei au vrut să treacă și pur și simplu și-au lăsat bebelușul pe banda rulantă din zonă.

Angajații aeroportului Ben-Gurion din Tel Aviv au observat bebelușul și au alertat imediat poliția. Cei doi, cetățeni belgieni, au fost reținuți de autorități pentru a clarifica situația.

Managerul biroului Ryanair a spus că toată lumea era în stare de șoc. „Nu am văzut niciodată așa ceva. Nu ne venea să credem ce vedeam”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE