2024-04-19 03:58

Și Germania a suspendat VACCINAREA cu AstraZeneca

 |  17:09
Și Germania a suspendat VACCINAREA cu AstraZeneca

Germania este ultimul nume mare care suspendă, cu titlu preventiv, utitlizarea vaccinului împotriva Covid-19 al laboratorului britanic-suedez AstraZeneca, în urma semnalării unor reacții adverse grave, a anunţat Ministerul german al Sănătăţii.

Institutul Paul-Ehrlich, care consiliază Guvernul Angelei Merkel, ”consideră că sunt necesare (alte) examene”, în urma unor cazuri în care s-au format cheaguri de sânge la persoane vaccinate în Europa, a anunţat un purtător de cuvânt al ministerului, după ce alte state UE au luat deja această măsură.

Mai multe ţări europene au suspendat administrarea vaccinului AstraZeneca, sau numai a unor loturi cu acest vaccin, în urma semnalării mai multor cazuri de tromboze care au survenit în zilele următoare inoculării.

Mai multe ţări europene, ptrintre care Norvegia, Danemarca, Olanda sau Irlanda au suspendat administrarea vaccinului AstraZeneca, sau numai a unor loturi cu acest vaccin, în urma semnalării mai multor cazuri de tromboze care au survenit în zilele următoare inoculării.

România a decis totuși să continue vaccinarea cu AstraZeneca, însă a suspendat imunizarea cu lotul de vaccin ABV2856, pentru care Italia a semnalat probleme.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-15

In legatura cu acest articol...

Alexandru Rafila dă asigurări: ”Astra Zeneca, un vaccin bun și sigur”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE