2021-06-25 06:05

Regiunile din Spania incluse pe lista galbenă. CARANTINA devine obligatorie

 |  16:47
Regiunile din Spania incluse pe lista galbenă. CARANTINA devine obligatorie

Guvernul a inclus pe lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat alte 4 regiuni din Spania. Acestea sunt Cantabria, Castilla La Mancha, Castilla y León, La Rioja. Astfel, în total, sunt 10 regiuni din Spania pentru care există obligația de a intra în carantină pentru 14 zile la întoarcerea în România.

Regiunile din Spania pentru care este instituită măsura carantinării obligatorii pentru 14 zile:  Aragon, Cataluna, Navarra, Comunidad de Madrid, Insulele Baleare, Tara Bascilor, Cantabria, Castilla La Mancha, Castilla y León, La Rioja, transmite Digi24.

Cei care se întorc din aceste regiuni pot sta în carantină la domiciliu, într-un spațiu declarat la întoarcere, sau într-un spațiu pus la dispoziție de autorități.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Pentru persoanele care vin din aceste state sau zone se instituie măsura carantinei timp de 14 zile.

Potrivit anexei la Hotărârea 43 a CNSU, lista actualizată ţărilor şi zonelor cu risc epidemiologic ridicat este următoarea: Aruba, Sint Maarten, Insulele Turks şi Caicos, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Peru, Maldive, Bahrain, Columbia, Panama, Brazilia, Puerto Rico, Guam, Israel, Bahamas, Argentina, Kuweit, Suriname, Costa Rica, Statele Unite ale Americii, Insulele Feroe, Bolivia, Spania (regiunile: Aragon, Cataluna, Navarra, Comunidad de Madrid, Insulele Baleare, Ţara Bascilor, Cantabria, Castilla La Mancha, Castilla y León, La Rioja), Republica Moldova, Qatar, Irak, Belize, Kosovo, Chile, Palestina, Malta, Capul Verde, Andorra, Muntenegru, Namibia, Bosnia şi Herţegovina, Republica Dominicană, Luxembourg, Gibraltar, Paraguay.

DOCUMENTUL în format PDF poate fi consultat AICI.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-28

In legatura cu acest articol...

Precizări MAI: Masca de protecție este OBLIGATORIE pentru echipele candidaților în campanie

ZILE LIBERE pentru părinţi, dacă epidemia COVID-19 închide şcolile. Cum faci CEREREA

Managerul Spitalului COLENTINA a donat PLASMĂ după ce s-a vindecat de COVID-19

Coronavirusul “a ucis” și RUJEOLA. Nici un caz nou în ultima lună în România

Alba-neagra cu numărul de cazuri noi de Covid-19 din țara noastră
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE