2020-12-05 10:28

REACȚIA Ucrainei, după ce Iranul a recunoscut doborârea avionului de pasageri

 |  10:10
REACȚIA Ucrainei, după ce Iranul a recunoscut doborârea avionului de pasageri

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a cerut sâmbătă pedepsirea vinovaţilor şi despăgubiri din partea Iranului, după ce acesta a recunoscut că a doborât 'dintr- eroare' avionul companiei Ukraine Airlines International (UAI).

'Aşteptăm din partea Iranului (...) ca vinovaţii să fie deferiţi justiţiei', 'plata unor despăgubiri' şi 'aducerea trupurilor victimelor', a scris Zelenski pe Facebook.

'Sperăm că ancheta va continua fără întârzieri deliberate şi fără obstacole. Cei 45 de specialişti ai noştri trebuie să obţină acces total' la ansamblul elementelor anchetei, a adăugat el.

Printre cele 176 de victime ale catastrofei se numără şi 11 cetăţeni ucraineni, inclusiv cei nouă membri ai echipajului, informează agerpres.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-11Parerea ta...

ANALFABET
11 Ian 2020

Tu romane ce poți face in aceasta problema ?
COMISARUL PARAIPAN
11 Ian 2020

romanii care cat de cat mai gandesc ar putea sa puna urmatoarea intrebare: se stie regula ca in zonele cu conflicte militare niciun fel de companie aeriana nu face curse de pasageri decat in conditii de securitate aeriana garantata.Oare de ce si-au asumat asemenea riscuri cand toata lumea stia ca este extrem de periculos?.Ca si fapt divers Romania nu are niciun fel de implicare in chestia cu Iranul dar la noi pilotii de la TAROM n-ar fi zburat in asemnea conditii deoarece stiau bine ca e periculos.La fel si Lufthansa si-a anulat toate cursele la Teheran.De ce? pentru ca la ei regulile de securitate se respecta 100% si nimeni nu risca sa le incalce.nici daca ceri un pret astronomic pe bilet nu poti sa platesti pagubele-vom vedea curand cat costa toata distractia cand o sa plateasca cei vinovati
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE