2024-04-25 16:25

Prințul Harry declară război titanilor din spatele rețelelor de socializare: "Un ATAC asupra DEMOCRAȚIEI SUA"

 |  12:52
Prințul Harry declară război titanilor din spatele rețelelor de socializare: "Un ATAC asupra DEMOCRAȚIEI SUA"

Prințul Harry a declarat război titanilor tehnologici din Silicon Valley, inocând faptul că aceștia ar trebui să fie motivați de „bunăstare” și nu doar de „stimulente financiare”. Prințul britanic a dat vina pe rețelele de socializate pentru revolta de la Capitolul SUA și distrugerea pădurii tropicale.

Într-un interviu acordat pentru Fast Company, o revistă lunară de afaceri, Harry menționează faptul că el și Meghan nu vor să fie „un experiment uman”, iar starea actuală a lumii tehnologice trebuie „reformată”, menționând că a purtat discuții în acest sens cu mai mulți experți, fără a da numele acestora.

„Trebuie să existe responsabilitate față de bunăstarea colectivă, nu doar stimulente financiare”, a spus prințul.

Mai târziu, el a atribuit evenimente mondiale precum atacul din 6 ianuarie asupra Capitoliului SUA și distrugerea pădurii tropicale amazoniene site-urilor de socializare.

„A existat un atac literal împotriva democrației în Statele Unite, organizat pe rețelele sociale, care este o problemă a extremismului violent”, a spus acesta.

„Este larg recunoscut faptul că rețelele sociale au jucat un rol în genocidul din Myanmar și au fost folosite ca vehicul pentru a incita la violență împotriva poporului rohingya, care este o problemă a drepturilor omului”.

„Și în Brazilia, rețelele de socializare au oferit o conductă pentru dezinformare, care a adus în cele din urmă distrugerea Amazonului, care este o problemă de mediu și de sănătate globală”, a menționat el, citat de stiripsesurse.ro.

Harry a mai spus că el și Meghan nu au „nicio rețea de socializare”, dar ar putea reveni când vor considera că sunt potrivite pentru ei.

Experții regali și branding au speculat că decizia ar putea fi motivată financiar, deoarece devin mai puțin accesibile și mai scumpe.

În februarie, cuplul a vizitat Stanford - care are legături puternice cu Silicon Valley - pentru o întâlnire cu cadre superioare. Archewell, organizația caritabilă a acestora, a lucrat, de asemenea, cu Centrul pentru Tehnologie Umană și Centrul UCLA pentru anchetă critică de internet.

Harry și Meghan câștigă milioane prin podcast-uri pe Spotify și emisiuni pe Netflix, împreună cu alte investiții, după ce au renunțat la viața regală, ceea ce nu le-ar fi permis niciodată să lanseze astfel de proiecte.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE