2024-04-19 02:25

Performanță în Israel: Niciun deces de COVID în ultimele zile

 |  17:24
Performanță în Israel: Niciun deces de COVID în ultimele zile

Niciun deces din cauza covid-19 nu a fost înregistrat în Israel joi şi vineri, pentru prima oară de la 29 iunie 2020, a anunat Ministerul israelian al Sănătăţii, iar bilanţul morţilor a rămas la 6.346 de la începutul pandemiei, potrivit unor date oficiale, relatează BBC News.

De asemenea, din 35.207 de teste efectuate vineri, s-au înregistrat 129 de cazuri, o rată de 0,4%, în contextul în care peste jumătate din populaţia israeliană a fost vaccinată cu două doze de vaccin împotriva noului coronavirus.

”Am depăşit cinci milioane de persoane vaccinate cu ambele doze. Este un succes uriaş al sistemului sănătăţii şi cetăţenilor Israelului”, a anunţat vineri pe Twitter ministrul israelian al Sănătăăţii Yuli Edelstein.

Bilanţul contaminărilor cu covid-19 a crescut la 837.892 de la începutul lui 2020.

În pofida unei scăderi a pandemiei începând din ianuarie, israelini nu pot călători unde vor.

Autorităţile sanitare au anunţat săptămâna aceasta că în ţară s-au detectat de cazuri de infectare cu varianta indială a SARS-CoV-2.

Ministerul israelian al Sănătăţii a emis un avertisment vizând ţări puternic afectate de pandemie - Ucraina, Etiopia, Brazilia, Africa de Sud, India, Mexic şi Turcia, potrivit publicaţiei Times of Israel.

El le recomandă israelienilor, inclusiv celor vaccinaţi şi care au anticorpi după ce s-auvindecat de covid-19 să evite călătorii neesenţiale în afara ţării, citează News.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE