2024-04-20 15:30

O femeie A NĂSCUT ÎN AVIONUL care o evacua din Afganistan

 |  15:55
O femeie A NĂSCUT ÎN AVIONUL care o evacua din Afganistan

O mamă afgană a născut la bordul unui avion militar american după ce a aterizat la o bază din Germania.

Oficialii forțelor aeriene au declarat că femeia a născut o fetiță la baza aeriană Ramstein după ce a întâmpinat complicații la un zbor care provenea dintr-o bază intermediară din Orientul Mijlociu.

Comandantul aeronavei de la Forțele Aeriene SUA C-17 a decis să „coboare la altitudine pentru a crește presiunea aerului” în avion, ceea ce a ajutat la „salvarea vieții mamei”, a declarat Comandamentul Mobilității Aeriene pe Twitter.

La aterizare, personalul de asistență medicală a venit la bordul aeronavei și a ajutat la nașterea bebelușului în incintă.

Atât mama, cât și copilul au fost „transportați la o unitate medicală din apropiere și sunt în stare bună”.

Într-un comunicat se arată: „Personalul de asistență medicală din grupul 86 ajută o mamă și o familie afgană din U.S. Air Force C-17, indicativ de apel Reach 828, câteva momente după ce a născut un copil la bordul aeronavei, la aterizarea către baza aeriană Ramstein, Germania, 21 august.”

"În timpul unui zbor dintr-o bază intermediară de etapizare din Orientul Mijlociu, mama a intrat în travaliu și a început să aibă complicații. Comandantul aeronavei a decis să coboare la altitudine pentru a crește presiunea aerului în aeronavă, ceea ce a contribuit la stabilizarea și salvarea vieții mamei”, continuă comunicatul citat de antena3.ro.

"La aterizare, aviatorii din cel de-al 86-lea ODM au urcat la bord și au ajutat la naștere în compartimentul de încărcare al aeronavei. Fetița și mama au fost transportate la o unitate medicală din apropiere și sunt în stare bună", se mai arată în încheiere.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE