2024-04-19 17:11

Morțile SUSPECTE ale magnaților nu se mai opresc. Cum și-a găsit sfârșitul un director al Lukoil

 |  21:03
Morțile SUSPECTE ale magnaților nu se mai opresc. Cum și-a găsit sfârșitul un director al Lukoil

Alexander Subbotin, un fost director al companiei petroliere de stat Lukoil, a fost găsit mort în subsolul unei case din regiunea Moscovei, relatează TASS. Omul de afaceri și-a găsit sfârșitul după o sesiune cu șamanii locali Magua și soția sa la care apelase pentru mahmureală.

Subbotin cunoștea cuplul Magua de multă vreme și le folosea în mod regulat serviciile. Ultima sesiune a eșuat. Dintr-o dată, în loc să trateze mahmureala, s-a simțit rău – îl durea inima. Cuplul Magua a decis să nu cheme o ambulanță, dar i-a dat lui Subbotin Corvalol. Fostul director Lukoil a fost adormit la subsol, unde a murit. Soții șamani le-au spus poliției că sunt doar prieteni cu decedatul.

Alexander Subbotin este fratele lui Valery Subbotin, fost vicepreședinte pentru aprovizionare și vânzări cu petrol al Lukoil. A lucrat în biroul central și a fost perceput ca unul dintre succesorii președintelui Vagit Alekperov.

Cel puțin cinci oameni de afaceri ruși proeminenți s-au sinucis de la sfârșitul lunii ianuarie, trei dintre ei omorându-și membrii familiilor înainte de a-și lua viața.

Patru dintre cei morți erau asociați cu gigantul energetic de stat rus Gazprom sau cu una dintre filialele sale, se arată într-o analiză CNN.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE