2024-04-23 19:40

Ministrul ucrainean de interne a murit în accidentul de elicopter în apropierea unei grădiniţe din regiunea Kiev

 |  11:53
Ministrul ucrainean de interne a murit în accidentul de elicopter în apropierea unei grădiniţe din regiunea Kiev

Optsprezece persoane, între care ministrul de Interne al Ucrainei, Denis Monastirski, adjunctul acestuia și un secretar de stat, precum și mai mulți copii au murit după ce un elicopter al Serviciului ucrainean pentru situații de urgență s-a prăbușit miercuri dimineață în apropierea unei grădinițe și a unor clădiri rezidențiale din orașul Brovarî din regiunea Kiev.

Bilanțul persoanelor decedate în accident crește la 18, printre acestea fiind și trei copii, conform guvernatorului regiunii Kiev, Oleksi Kuleba, citat de The Guardian. Se știe că sunt în jur de 29 de răniți, dintre care 15 copii.

Anton Gheraşcenko, consilier al ministrului de interne care a fost ucis în accident, a postat un videoclip de la locul accidentului, care arată flăcări ce învăluie o clădire, şi a transmis un mesaj de condoleanţe: „Prietenii mei, oameni de stat ai Ucrainei - ministrul afacerilor interne Denis Monastirski, Evhen Ienin şi Iuri Lubkovici - au murit într-un accident de elicopter al Serviciului de Stat pentru Situaţii de Urgenţă la Brovari. Toţi cei aflaţi la bordul elicopterului au murit. Toţi cei care se aflau la bordul elicopterului erau patrioţi ai Ucrainei, fiecare a apărat şi a întărit Ucraina. Ne vom aminti întotdeauna de voi. Familiile voastre vor fi mereu sub protecţia prietenilor şi a statului. Veşnică amintire pentru voi, prieteni”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-18

In legatura cu acest articol...

Un elicopter s-a prăbușit peste o grădiniță în Kiev




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE