2024-04-24 05:57

Marea Britanie se pregătește să RENUNȚE la regula distanțării fizice

 |  21:59
Marea Britanie se pregătește să RENUNȚE la regula distanțării fizice

Premierul britanic Boris Johnson a afirmat că sunt şanse mari ca din 21 iunie să nu mai fie nevoie de regula distanţării fizice în Anglia, relatează BBC.

În timpul vizitei sale de campanie la Hartlepool, prim-ministrul britanic a spus că, „aşa cum stau lucrurile şi la modul în care merg lucrurile” cu vaccinul, distanţarea fizică s-ar putea încheia. "Apar rezultate bune în ceea ce priveşte situaţia epidemiologică. Cred că din 21 iunie am putea renunţa la regula distanţării fizice. Trebuie să vedem cum evoluează boala, dar eu acum aşa cred", a declarat premierul.

„Depinde încă de date, nu o putem spune categoric încă. Trebuie să analizăm situația epidemiologică pe măsură ce înaintăm. Trebuie să analizăm unde ajungem cu boala. Dar eu așa simt acum că putem renunța".

Boris Johnson a indicat că Marea Britanie ar putea permite călătoriile în străinătate de pe 17 mai - dar a îndemnat la precauție. În această săptămână sunt așteptate mai multe detalii pentru a confirma când și cum se vor relua călătoriile internaționale în Anglia. Premierul britanic a promit mai multe detalii „ cât de repede putem”, dar că „trebuie să fim foarte, foarte stricți”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE