2024-04-19 23:11

Marea Britanie se gândește să-și închidă frontierele!

 |  17:23
Marea Britanie se gândește să-și închidă frontierele!

Guvernul britanic ia în calcul varianta închiderii frontierelor țării pentru a putea controla mai bine ultimele mutaţii ale coronavirusului SARS-CoV-2.

"Mereu avem în vedere aceste lucruri şi le avem în atenţie. Preocuparea din acest momente este numărul diferitelor mutaţii", a declarat vineri ministrul mediului, George Eustice, citat de Agerpres.

Autoritățile britanice au suspendat de curând toate zborurile din Portugalia şi din alte 14 state din America Latină, de teama apariţiei unei tulpini braziliene. Totodată, tuturor pasagerilor le sunt solicitate teste negative pentru COVID-19.

Marea Britanie a înregistrat joi 1.290 noi decese asociate COVID-19, sub recordul de 1.820 de morţi anunţat în ziua anterioară, precum şi 37.892 noi contagieri. În ultimele şapte zile, numărul deceselor a crescut cu 14,1 % faţă de săptămâna anterioară, deşi numărul contagierilor a înregistrat o scădere de 23,6 %.

În Marea Britanie se menţin restricţii ale deplasărilor populaţiei, precum şi închiderea şcolilor, ca urmare a numărului mare de contagieri şi situaţiei critice din spitalele ţării.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE