2020-11-29 09:43

Marea Britanie oferă 5,5 miliarde de euro, ajutor pentru Liban

 |  21:42
Marea Britanie oferă 5,5 miliarde de euro, ajutor pentru Liban

Marea Britanie va oferi un ajutor de cinci milioane de lire sterline (5,5 miliarde de euro) Libanului, inclusiv asistenţă pentru operaţiunile de căutare şi expertiză medicală, anunţă ministrul britanic de Externe, Dominic Raab, citat de agenţia de presă Reuters, potrivit Mediafax.

"Vom fi alături de poporul libanez în acest moment de nevoie; vom furniza asistenţă imediată şi un ajutor financiar, asistenţă în căutări şi salvare şi un ajutor financiar de cinci milioane de lire, precum şi expertiză medicală", a declarat Dominic Raab după o convorbire cu premierul Libanului, Hassan Diab.

"Ceea ce este esenţial în acest moment este ca susţinerea noastră să fie configurată în funcţie de nevoile specifice despre care tocmai am vorbit cu premierul libanez", a subliniat Dominic Raab.

Bilanţul exploziei produse în zona portuară din Beirut a ajuns la 135 de morţi şi aproximativ 5.000 de răniţi, a declarat miercuri seară ministrul libanez al Sănătăţii, Hamad Hassan, citat de postul Al-Manar, afiliat mişcării şiite Hezbollah.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-05Parerea ta...

RIHCEARD
05 Aug 2020

La o calamitate sau un dezastru este important ca oameni să manifeste solidaritate . Fiecare stat după puterea sa trebuie să contribuie :financiar sau cu asistenta umană calificată
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE