2021-08-01 11:02

Londra: Plafonul Apollo Theatre s-a prăbuşit în timpul spectacolului

 |  07:49
Londra: Plafonul Apollo Theatre s-a prăbuşit în timpul spectacolului

Plafonul Apollo Theatre s-a prăbuşit joi seară în plină reprezentaţie, făcând cel puţin 88 de răniţi, dintre care şapte grav, potrivit unui bilanţ provizoriu.

Numărul de răniţi a fost revizuit regulat în creştere de serviciile de urgenţă întrebate de AFP pe parcursul celor două ore care au urmat tragediei, transmite Agerpres.

Cu toate acestea, majoritatea răniţilor au primit îngrijiri la faţa locului şi au putut să plece de acolo pe jos, a precizat serviciul de ambulanţă.

Scotland Yard a precizat pe contul său de Twitter că un autobuz imperial a fost folosit pentru a transporta primii răniţi la spital.

Mulţi dintre ei erau şocaţi, cu capul bandajat, în timp ce poliţia instala un cordon de securitate în cartierul unde se află multe teatre, restaurante şi cluburi de noapte.

La o oră după accident, pompierii au anunţat că au reuşit să scoată toate persoanele prinse sub dărâmături.

Acoperişul s-a prăbuşit în timpul spectacolului "The Curious Incident Of The Dog in the Night-time", montat în Londra începând din august 2012. Iniţial, acest spectacol avea loc la Teatrul Naţional din Londra, însă în martie 2013 el fost transferat la Apollo. În teatru se aflau aproximativ 720 de persoane în momentul producerii incidentului, potrivit Mediafax.

Premierul britanic David Cameron a declarat că urmăreşte cu mare atenţiile informaţiile despre acest accident. De asemenea, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, el le-a mulţumit serviciilor de urgenţă pentru "o reacţie rapidă în ajutorarea celor răniţi".

Un purtător de cuvânt al companiei Nimax Theatres, care deţine teatrul Apollo, descrie acest accident ca fiind "şocant şi tulburător", adăugând că a fost iniţiată o investigaţie pentru a stabili cauzele care au dus la prăbuşirea acoperişului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-20

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE