2024-04-19 22:53

LIVE VIDEO: Rușii ies în stradă împotriva lui Putin! Polițiștii arestează protestatarii

 |  18:03
LIVE VIDEO: Rușii ies în stradă împotriva lui Putin! Polițiștii arestează protestatarii

După anunțul mobilizării făcut de președintele Putin, rușii ies în stradă împotriva liderului. Sute de oameni se înghesuie să iasă din țară.

UPDATE: Cel puţin 109 protestatari au fost reţinuţi până în prezent în toată ţara, potrivit OVD-Info, un grup independent de monitorizare care urmăreşte detenţiile din Rusia.

Mișcarea rusă Vesna cheamă la proteste după discursul lui Vladimir Putin. ”Mii de bărbați vor fi aruncați în mașina de tocat carne a războiului. Pentru ce vor muri?”, se arată în postarea de mobilizare la protest.

Poliția lui Vladimir Putin a ieșit deja pe străzile orașelor și arestează civili.

De asemenea, au fost organizate și petiții online împotriva acestei mobilizări parțiale. Peste 200.000 de ruși, de asemenea, se declară nemulțumiți de acest anunț al lui Vladimir Putin.

Potrivit unui anunț de ultimă oră venit de la Moscova, bărbații ruși între 18 și 65 de ani nu mai au voie să iasă din țară.

S-a interzis companiilor aeriene să le mai vândă bilete. Nu mai sunt bilete disponibile în foarte multe destinații pe care încearcă rușii să le acceseze precum Turcia, Armenia, Georgia, Egipt sau Thailanda.

Din informațiile care circulă pe canalele rusești, la frontierele terestre, bărbații ruși sunt întorși din drum, nu sunt lăsați să iasă din țară.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-21

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

“Mobilizarea” anunțată de Putin crește DOLARUL la cel mai ridicat nivel din ultimii 20 de ani

Încep protestele în Rusia după mobilizarea anunțată de Putin: Pentru ce vor muri cei aruncați în mașina de tocat carne a războiului?

Câți ruși vor fi implicați în război în urma mobilizării parțiale?

PUTIN ordonă mobilizare parțială în Rusia: „Scopul nostru este să eliberăm Donbasul!”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE