2021-01-19 20:02

Joe Biden, primul interviu după alegeri: Nu va fi un al treilea mandat al lui Obama

 |  10:12
Joe Biden, primul interviu după alegeri: Nu va fi un al treilea mandat al lui Obama

Joe Biden a acordat primul interviu după alegerile din 3 noiembrie, pe care le-a câștigat detașat, potrivit proiecțiilor media, deși rezultalele oficiale nu au fost anunțate și mai sunt încă state unde se numără voturi sau au loc acțiuni în justiție, unde echipa lui Donald Trump contestă corectitudinea scrutinului.

Prreședintele-ales a vorbit despre tranziția de la administrația Trump la administrația Biden, despre strategia de luptă împotriva COVID și despre imigrație. „Nu va fi un al treilea mandat al lui Obama”, a declarat Joe Biden într-un interviu exclusiv pentru NBC.

Biden a mai spus că nu a vorbit direct cu Donald Trump după încheierea alegerilor și a precizat că administrația lui nu va fi un al treilea mandat al lui Barack Obama, pentru că lumea s-a schimbat foarte mult în timpul administrației Trump.

„Trăim într-o cu totul altă lume decât în vremea administrației Obama-Biden. Președintele Trump a schimbat peisajul. A devenit America în primul rând. A devenit America singură”, a mai arătat președintele-ales.

Biden a mai spus în interviu că în primele 100 de zile de mandat vrea să treacă reforma imigrației și strategia împotriva COVID prin Congres.

„Voi trimite o lege a imigrației în Senat, prin care peste 11 milioane de oameni care trăiesc fără documente în America vor putea obține cetățenia. De asemenea, voi îndrepta câteva ordine executive care, cred eu, au avut un impact foarte dăunător asupra climei și sănătății noastre, de la metan până la o întreagă paletă de alte lucruri pe care le-a făcut președintele (Trump - n.r.)”, a afirmat Joe Biden.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE