2021-09-24 06:37

Incident de securitate în Munchen. Un român a fost ÎMPUȘCAT de patru ori de polițiști

 |  19:08
Incident de securitate în Munchen. Un român a fost ÎMPUȘCAT de patru ori de polițiști

Un român a fost la un pas de tragedie, luni, după ce a fost împușcat de polițiștii germani de patru ori, într-un parc din München.

Victima, un bărbat în vârstă de 38 de ani, își putea pierde viața deoarece ambulanța a sosit la locul incidentului abia după o jumătate de oră. Periculosul eveniement a avut loc, luni, în parcul Englischen Garten, München din Germania, informeză BILD.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi scos un obiect artizanal care semăna cu un cuțit, în timp ce era legitimat de către agenții de poliție, deoarece părea suspect. 

Polițiștii i-au cerut românului, în vârstă de 38 de ani, actul de identitate. Acesta s-ar fi aplecat și ar fi îngenuncheat, apoi a scos o armă de plastic ce părea reală.

Bărbatul, împușcat de polițiștii germani de patru ori, a fost doborât de un glonț care l-a lovit în zona pieptului. Până la sosirea ambulanței, agenții de poliție i-au acordat victimei primul ajutor. Românul care i-a atacat pe polițiști a fost transportat la spital și se află în stare stabilă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE