2020-11-30 06:56

I s-a făcut frică? TRUMP, pentru prima dată cu MASCĂ de protecție în public

 |  09:58
I s-a făcut frică? TRUMP, pentru prima dată cu MASCĂ de protecție în public

Pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, preşedintele american Donald Trump a purtat mască de protecţie în public, scrie News.ro.

Șeful Statelor Unite a purtat mască  în timpul unei vizite la Spitalul Militar Walter Reed, unde s-a întâlnit cu militari răniţi şi cu personalul medical.

”Nu am fost niciodată împotriva purtării măştii, dar chiar cred că există un loc şi un moment pentru asta. Cred că atunci când eşti într-un spital, în special în această situaţie, unde discuţi cu o muţime de militari şi oameni care în unele cazuri abia au părăsit masa de operaţie, cred că este un lucru grozav să porţi mască”, a declarat Trump.

Anterior, el a declarat că nu va purta mască, ironizându-l astfel pe rivalul său democrat Joe Biden, care purta.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-12Parerea ta...

DISCUțIA COVID-19
12 Iul 2020

În teorie nu am putea trăi ca Hristos? Cu capacitatea de a vindeca și de a iubi și de a aduce pace. Într-o varietate de grupuri demografice, există schimbări clare și consistente în sprijinul depărtat de președinte. Bărbații (66%) și femeile (67%), în aceeași măsură, dezaprobă răspunsul corona-virusului președintelui, ceea ce reprezintă o creștere cu două cifre în rândul bărbaților de la sondajul din iunie, când 54% au fost dezaprobați. Chiar și americanii albi fără o diplomă universitară, considerată a fi o componență de bază a bazei lui Trump, sunt împărțiți în aprobarea lor de conducere a președintelui, 50% dezaprobând și 49% aprobând, comparativ cu 42% dezaprobați și 57% aprobând în ultimul sondaj .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE