2024-04-19 10:26

Franța NU le mai permite americanilor NEVACCINAȚI accesul în țară

 |  19:39
Franța NU le mai permite americanilor NEVACCINAȚI accesul în țară

Franța nu le mai permite accesul turiștilor americani pe teritoriul ei. Un decret guvernamental emis joi a scos SUA și Israelul de pe lista țărilor ”verzi” și le-a trecut în zona ”portocalie”, adică a interzis accesul celor care călătoresc în scopuri neesențiale.

Cetățenii nevaccinați din aceste două țări vor putea intra în Franța doar dacă vor demonstra că au un motiv important al călătoriei lor, însă vor avea nevoie de un test negativ COVID-19, și vor petrece 7 zile în carantină.

Săptămâna aceasta, și Spania a impus restricții cetățenilor americani, acesta fiind obligați să prezinte dovada vaccinării cu 2 doze de ser anti-COVID-19.

Danemarca și Olanda au crescut și ele restricțiile pentru cetățenii SUA. Suedia însă a interzis intrarea în țară a americanilor, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu, potrivit antena3.ro.

Noile măsuri vin la recomandarea Uniunii Europene de a restricționa accesul călătorilor venind din America, din cauza numărului crescut de noi infectări din SUA din lunile iulie și august.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE