2020-10-22 15:47

EXPLOZIE puternică în Teheran într-un atelier de baterii

 |  20:34
EXPLOZIE puternică în Teheran într-un atelier de baterii

O explozie puternică a avut loc într-o localitate din sud-vestul capitalei iraniene, Teheran, s-a petrecut vineri. O persoană a murit, iar mai multe au fost rănite în urma deflagrației, în timp ce zeci de mașini și clădiri au suferit avarii, relatează presa locală, conform Agerpres. Explozia ar fi avut loc într-un atelier de baterii.

Explozia a avut loc în Nasim Shahr la ora locală 17.15 la parterul unui imobil rezidenţial cu trei etaje, a declarat şeful brigăzii de pompieri locale, Iraj Torkamani. Incendiul provocat de explozie „a fost atât de puternic că un muncitor a murit imediat şi zece locuitori ai clădirii au fost răniţi uşor”, a adăugat el.

Peste 20 de maşini şi imobile apropiate de explozie au fost avariate, a precizat Torkamani. O televiziune de stat citată de Reuters relatează pe de altă parte că zece maşini şi 30 de imobile au fost avariate de explozie . Cauza exploziei rămâne necunoscută.

Explozia din Nasim Shahr „a distrus complet atelierul de baterii, a provocat moartea unei persoane şi i-a provocat alteia pierderea unui membru”, a declarat şeful brigadei locale de pompieri, Iraj Torkamani, pentru agenţia Tasnim. Reuters, care citează o televiziune iraniană, scrie că mai multe persoane au fost rănite în explozie. Cauza exploziei este necunoscută şi a fost declanşată o anchetă, a mai spus Torkamani.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE