2020-12-02 11:39

Exercițiu militar sau operațiune secretă? Ce caută soldații americani în Verona, FĂRĂ MĂȘTI

 |  00:19
Exercițiu militar sau operațiune secretă? Ce caută soldații americani în Verona, FĂRĂ MĂȘTI

Nu numai în Verona, de fapt în toată Europa! Situația ridică foarte multe semne de întrebare, printre care: 1.de ce soldații americani mărșăluiesc prin Europa, în plin coronavirus; 2.pentru ei nu se aplică regula “se interzic adunările cu mai mult de…”; 3.au cumva americanii antidotul pentru coronavirus?

Iată ce scria, cu litere mari, Grigore Cîrstea, român stabilit în Italia, acum câteva  ore pe pagina sa de Facebook:  “O FI DE BINE PT NOI OAMENII EUROPEI ACESTE MASARI DE TRUPE AMERICANE SI TEHNICA MILITARĂ INTR-O EUROPA MĂCINATĂ DE UN VIRUS CE A LUAT NASTERE IN LABORATOARELE AMERICANE. INTREB SI EU CA UN SIMPLU OM EUROPEAN?”.

Este o acoperire?

“Soldați NATO în Verona? Este un complot?”, asta se întrebau localnicii, potrivit primadituttoverona.it, când au văzut atâta desfășurare de trupe americane pe străzile lor. Îngrijorările veronezilor plus imaginile lor cu vehiculele militare trecând pe la ei au făcut înconjurul rețelelor de socializare și au fost distribuite pe Whatsapp. Au apărut numeroase supoziții în rândul cetățenilor italieni din Verona: dacă are loc un Război Rece, dacă solicitarea de a rămâne acasă nu este de fapt pentru a evita răspândirea Coronavirusului, ci este o acoperire care să permită militarilor să opereze netulburați în cadrul unei misiuni secrete etc. Alții au speculat în schimb că soldații au venit direct în Italia pentru a verifica dacă cetățenii respectă reglementările impuse de Guvern.

Deși au primit răspunsul că nimic din toate acestea nu este adevărat și că este doar desfășurarea  Defender Europe 20, rămân totuși semne de întrebare.

Exercițiul programat

Nu toată lumea știe că exercițiul Defender Europe 20 este în plină desfășurare. NATO și Statele Unite au anunțat public acest lucru, în octombrie 2019, cu aproape trei luni înainte de epidemia de coronavirus. Concret, Defender Europe 20 este cea mai mare desfășurare de soldați americani din Europa de la sfârșitul Războiului Rece, care implică o serie de exerciții comune ce implică aproximativ 7.000 de soldați europeni și 30.000 de soldați americani (20.000 sosiți din State și 10.000 deja prezenți în Europa). Il Manifesto scrie că armata americană care „se va răspândi prin regiunea europeană” e scutită de la regulile preventive privind coronavirusul, care se aplică în schimb civililor! Statele Unite au ridicat alerta Coronavirus pentru Italia la nivelul 3 („evitați călătoriile neesențiale”), aducând-o la 4 pentru Lombardia și Veneto („nu călătoriți”), la fel ca pentru China. American Airlines și Delta Air Lines au suspendat toate zborurile dintre New York și Milano. Cetățenii americani care merg în Germania, Polonia și alte țări europene, la nivelul de alertă 2, trebuie să „ia măsuri de precauție sporite”.

Cu toate acestea, există o categorie de cetățeni americani scutiți de aceste reguli: cei 20.000 de soldați care încep să sosească din Statele Unite în porturile și aeroporturile europene pentru exercițiul Defender Europe 20, cea mai mare desfășurare de trupe utilizare în Europa în ultimii 25 de ani. Inclusiv cei deja prezenți, aproximativ 30.000 de soldați americani vor participa în aprilie și mai, susținuți de 7.000 din 17 țări membre NATO și partenere, inclusiv Italia.

Se vor răspândi în toată regiunea europeană

Potrivit Il Manifesto, prima unitate blindată a sosit din portul Savannah din SUA până la Bremerhaven din Germania. În general, 20.000 de echipamente militare sosesc din SUA în 6 porturi europene (în Belgia, Olanda, Germania, Letonia, Estonia). Alte 13.000 de piese sunt furnizate de depozitele pre-poziționate de armata americană Europa, în principal în Germania, Olanda și Belgia.

Astfel de operațiuni, informează Armata SUA Europa, „necesită participarea a zeci de mii de militari și civili din multe națiuni”. În același timp, cea mai mare parte din cele 20.000 de trupe sosesc din SUA pe 7 aeroporturi europene. Acestea includ 6.000 de Gărzi Naționale din 15 state: Arizona, Florida, Montana, New York, Virginia și altele. La începutul exercițiului din aprilie - relatează Armata SUA Europa - cei 30.000 de soldați americani „se vor răspândi în toată regiunea europeană” pentru a „proteja Europa de orice potențială amenințare”, cu referire clară la „amenințarea rusă”. Generalul Tod Wolters - care comandă forțele americane în Europa și, în același timp, forțele NATO se asigură că „Uniunea Europeană, NATO și Comandamentul European al Statelor Unite au lucrat împreună pentru îmbunătățirea infrastructurii”. Acest lucru va permite convoiurilor militare să se deplaseze rapid pe 4.000 km de rute de tranzit.

E imposibilă supunerea a zeci de mii de soldați la regulile de sănătate privind coronavirusul

“Zeci de mii de soldați vor trece frontierele pentru a efectua exerciții în zece țări”, continuă cotidianul italian. În Polonia, 16.000 de militari americani cu aproximativ 2.500 de vehicule vor ajunge în 12 zone de antrenament. Parașutiștii americani ai 173 Brigăzii staționați în Veneto, iar italienii Brigăzii Folgore staționată în Toscana vor merge în Letonia pentru un exercițiu de lansare comună. Defender Europe 20 este realizat pentru a „crește capacitatea de a desfășura rapid o forță de luptă mare din Statele Unite în Europa”.

Prin urmare, aceasta are loc cu perioade și proceduri care fac practic imposibilă supunerea a zeci de mii de soldați la regulile de sănătate privind coronavirusul. Mai mult, US Army Europe Rock Band va susține o serie de concerte de intrare gratuită în Germania, Polonia și Lituania, care vor atrage un public numeros. Cele 30.000 de trupe americane care „se vor răspândi în toată regiunea europeană” sunt de fapt scutite de regulile preventive privind coronavirusul care se aplică civililor. Doar asigurarea dată de armata SUA Europei că „monitorizăm coronavirusul” și că „forțele noastre sunt într-o stare de sănătate bună”. Totodată, impactul asupra mediului al unui astfel de exercițiu militar este ignorat. “Rezervoarele Abrams din SUA, cu o greutate de 70 de tone cu armură de uraniu epuizată, vor consuma 400 de litri de combustibil la 100 km, producând o poluare mare pentru a furniza o putere maximă. Într-o astfel de situație, ce fac UE și autoritățile naționale, ce face Organizația Mondială a Sănătății? Puneți-vă masca, pe gură, pe nas și pe ochi…”, notează, cu dublu înțeles, Il Manifesto.

Epilog

Armata americană a anunţat miercuri că a decis, din cauza epidemiei de coronavirus, să reducă amploarea exerciţiului militar Defender Europe 20...


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-27Parerea ta...

ANDREI GHEORGHITA
13 Mar 2020

Poate sunt în vacanta armata americana! Le-a dat Donald Trump un concediu!!
RADULESCU
13 Mar 2020

Asta inseamna ca este mai mult decit o conspiratie Rezulta clar ca acesti militari sunt vaccinati sau au o tehnologie necunoscuta de noi muritori de rind , ce i apara de acest covid 19
DENIS
13 Mar 2020

Sau nu este niciun virus !! Daca la tv spune ceva lumea trebuie neaparat ss creada!!
VASILIIIIICă
13 Mar 2020

Se scrie noua ordine mondială
MIRCEA
13 Mar 2020

Urmează invazia asiatica ... curând
MARIO
14 Mar 2020

EU am observat ca tot ce sa intamplat pana la ora actuala vine cam de departe si corona virus exista din anul 1962 si América deja are antidotul dar am inteles ca pe ei nu ii interesaza nr de morti pana nu obtin tot cea ce isi doresc,EU sunt duar un constructor de obre si nici noi nu avem dreptul nici macar la o mascarilla,EU vad ca esté doar o afacere de toate guvernele euripene.....utativa bine sí o sa vedeti.
CEZAR
14 Mar 2020

Ce credibilitate mare aveti! Sunteti atat de prosti incat muriti cu zile in tara de bastina!
MARIO
14 Mar 2020

Sau puteti cauta un Google ...care esté urmatoarea criza mondiala de 2020 si va convingeti.
LETIZIA
14 Mar 2020

Nu sititi ca Europa este invadata de Musulmani prin granita cu Grecia si sustinuti de Turcia? De ce aveti nevoie ca sa vedeti?
ROBERT A.M
14 Mar 2020

nu, de obicei armata este scutita de zone de carantina, atata tot, nu e doar armata americana si orice trupe care vin, nu o sa ii vezi ca se intorc inapoi domnule,,, e virus hai acasa ca bag .... ce asa greu de inteles? sunt soldatii, nu sunt scutiti de boala, nu au medicamente, nu au tehnologie, sunt doar soldatii care fac exerciti, in ucraina dupa 3 anii de la dezastrul de la cernobal armata ucraineana trimitea trupe in zona de carantina, asta e viata de soldat.... pentru asta esti instruit... oricum scrie si jos vor mai reduca din ei, dar nu cu mult.. esti soldat, exercitile astea se fac in orice stare, din contra cu cat e mai greu, cu atat mai bine.. le da altora peste nas, uite, facem exerciti intr-o zona de carantina iei!!! ne-am inbolnavit totii... acasa ciuciu, dar e smecher sa fi soldat... " EU am observat ca tot ce sa intamplat pana la ora actuala vine cam de departe si corona virus exista din anul 1962 si América deja are antidotul dar am inteles ca pe ei nu ii interesaza nr de morti pana nu obtin tot cea ce isi doresc,EU sunt duar un constructor de obre si nici noi nu avem dreptul nici macar la o mascarilla,EU vad ca esté doar o afacere de toate guvernele euripene.....utativa bine sí o sa vedeti." wow, ar trebui sa scrii o carte prietene ce gandire avetii.... asa e euripa.... cum ai gasit anul 1962? sigur nu e din bibilica ta aia mica, ai si data exacta ora? !!!! mai speriati mult lumea ma patlagelelor?!
ROBERT A.M
14 Mar 2020

Lasama sa ghicesc, flu spaniol, ciuma rosie, si toate bolile care au facut ravagii de secole tot SUA este de vina? sau pe aia punem vina pe Rusia? ca totusi nu putem lasa ursu sa stea deoparte fara sa il bagam si p el in seama... sau UE, aceste amalgamuri de tarii.. care tot ce vor sa faca e sa faca banii.. nu le pasa de nimeni, ce daca UE este cea mai puternica uniune din istorie, si nu au armata propie, wow.. dece kkt nu? oare daia americanii vin cu trupe pe aici, sa arate ca orice s-ar intampla ei vor camasa trupe... ca nah, nato e doar o pulbere de cacao.... dece oare nu are uniunea europeana propia armata? ai idee? dce nato face exerciti chiar si in tarii care sunt inchise pentru totii? cum drq respiram? sunt intrebarii care nu au raspuns pentru unii. 1, nato face camasarii de trupe chiar daca italia spre exemplu este inchisa sa arate ca oricand, oricum tarile din nato se pot baza una pe alta. 2 UE nu are armata propie dupa 1950 in afara de UK Franta si Germania, au trupe doar de aparare si restu sunt in cadrul nato, deci nato trebuie sa arate ca banii care se duc in trupe comasate in nato nu sunt degeaba, obligativitatea fiecarei tarii din nato este sa comaseze 2% din PIB pentru armata, nu toate tarile au facut asta, decat Romania, anu trecut, UK, Germania, Franta, Belgia, deci mai pe scurt trebuie sa arate tuturor tarilor ca Nato, isi tine cuvantu orice ar fi, singura tara care da mai mult de 2% din PIB pe armata este America, 3 cum drq respiram, asta nu stiu..... asta e o intrebare care ma macina de ceva timp. 4 are america vre-un antidot, aaa nu, 5 o intrebare pentru Mario, ce e cu 1960, de unde ai data asta, covid-19 este o boala care este intalnita la animale in special, normal la oamenii nu este intalnita este prima oara, 6 nici o tara nu are vre-un antidot, UK chiar cauta cobai, sa se lase injectatii cu virusul controlat, ti se da 3500 de lire pentru asta, PS cand zic control, ma refer la spatiu inchis, sa nu credeti ca o sa te injecteze cu virus
SAMSON
14 Mar 2020

Ma fratilor hai sá trecem la masuri din biblic Toate ce vedeti voi pana acum este sa de implineasca bliblia pentru ca zice domnul Isus cristos vor veni zile Grele un neam se va scula impotriva altui neam Si o imparatie de ca scula impotriva altuia imparatie veti auzi de vesti de razboaie Si tot nu va fi sfarsit ce vedeti voi este doar nu inceput ca toata oameni din lumea asta sá vada ca mai e putin Si vine isus. Si iei zic ca americani dupa parerea Mea iei vor da startul la razboi foamete Si tot feluri de boli hai de ti sá ne trezim la realitate Urmatil pe Isus Hristos ca e vremea Foarte Scurta Amin
IOAN -ROMâNU'
14 Mar 2020

Frati Români, nu credeți că e mai bine să marsaluiasca prin România și Europa, Americanii, nu Rușii, care ne-au ținut sub cizma lor vreo 20 de ani (1945-1965) si au luat ce au vrut si cat au vrut din România si din țările socialiste din Europa?! Sau vreți să marsaluiasca musulmanii?! Va plac granițele deschise, căsătoriile homosexuale, etc ale lui Merkel, Macron, etc?! Președintele Trump e împotriva acestor lucruri! Cei mai în vârstă au suferit mult din cizma sovietică și voiau să vină Americanii să îi scape. Președintele Americii Reagan i-a forțat pe rusi cu războiul rece să ia cizma de pe România și Europa, iar acum sunteți nemulțumiți?! Primiți-i cu flori pe Americani si pe Președintele Trump, care nu sunt perfecți, dar sunt de departe de preferat rușilor, musulmanilor, lui Merkel, Macron, Junk si toată șleata lor din fruntea UE! Ca să scrieți articole trebuie să vă documentati temeinic si sa aveți inima de Români, adică patrioți, Europeni adevărați si PRO AMERICA! DOAMNE, Ajuta-ne!
NAD
14 Mar 2020

Ioan Romani: Ai tarite in cap frate.
VLAD ȚEPEș
14 Mar 2020

Ioan Românu, Nu ,nu vreau ca prin Europa sa marsaluiasca nimeni , nici rusii ,nici americanii .Nu,nu vreau ca din Romania sa ia nimeni nimic , nici rusii , asa cum au făcut, nici UE , nici americanii ,asa cum fac o acum . Putin imi pasa cum se numesc cei care ma jefuiesc ,ca le zici rusi ,americani sau occidentali tot niste hoti raman Ioan Românu, intr-adevăr ai multa tarata în cap și din păcate o mai și împrăștii în spațiul virtual .,ca sa molipsesti și pe alții. De ce impanzesc aceste țestoase ninja Europa ? , greu de spus , dar experienta ultimilor ani a arătat , fără putință de tagada , ca în ciuda declarațiilor lor pacifiste , peste tot pe unde au trecut praf și pulbere au lăsat în urma . Ce este mai mult decât evident este ca vor răspândi aceasta noua molima în întreaga Europa ,probabil sunt deja vaccinați, și acum americanii ,care si-au închis granițele de frica virusului covid 19 ,testează, pe proprii cetățeni vaccinul .Cat privește adevaratul scop al acestei invazii nu-l putem sții și poate nu-l vom afla niciodată, însă sigur nu este în niciun caz unul bun pentru omenire .
ROMEO S.
14 Mar 2020

Ioan Românu, deși îndemnul la documentare, le amesteci rău. Ba ești împotriva lui Macron și Merkel, ba ești european. Ba ești pro-american, ba ești patriot. Păi patriot înseamnă să fii în primul rând român. Român înseamnă să-ți aperi interesele împotriva tuturor celor care vor să te jefuiască. Bine ți-a răspuns Vlad Țepeș: "Puțin îmi pasă cum se numesc cei care mă jefuiesc, că le zici ruși, americani sau occidentali, tot niște hoți rămân".
COLE
14 Mar 2020

Raspanditi teoria conspiratiei ca inconstientii! Cu vaccinurile nimic? Da' cu G5?
DEM
14 Mar 2020

Acoperit este creierul vostru de jurnalisti de 2 bani! Pe acelasi principiu putem intreba ce cauta carabinierii pe strazi in Italia, sunt imuni? Au antidotul? Mai trist este ca din comentarii se vede ca aveti si adepti.
ELENA DIN GALAțI
14 Mar 2020

Ceva nu ,,miroase,,a bine și în poligoanele din jurul orașului sunt americani
LYBERTY
14 Mar 2020

Dacă erau soldați ruși totul era în regula?Pt.unii dintre comentatori.
MLDOB
14 Mar 2020

Nu am găsit nici urma de primadituttiverona.it! Am verificat de doua ori. Deci?...
RAFAEL FOLETTO
14 Mar 2020

Au fost marți dimineață ,nu Sint americani Sint militari italieni ,nu e Verona orășelul se cheamă veronela ,îl cunosc f bine trec prin el și de 4 ori pe zi , mai terminați cu exagerările , au trecut marți dimineață ,in timp ce poliția mă oprit sa treacă convoiul militar .,. notizia e un fake ,orașul e CAM la 20de km de verona, si 25 de Vicenza unde este o bază militară americană .
REINI
14 Mar 2020

(Lui Vlad Tepes)Mai bine sa fure americanii decat niste parveniti ca Dragnea,Codrin si alte sute de inculti de teapa asta.Ce patere aveti ?
CARAMBOL
15 Mar 2020

Bai frate dar multi retardati mai avem. Numai cand auzi ceva de genul : "Bine ca fura americanii si nu altii .." " Bine ca ne omoara americanii ..." samdp. AFERIM
MARIA SC
15 Mar 2020

Am văzut că doar o persoană din zona aceea a comentat, spunând că știrea este un fake. Eu trăiesc in Italia, dar curios, nu am văzut nici măcar, sa zicem, "o virgula
GEO
15 Mar 2020

Cred Ca lumea ar trebui sa se trezeasca so sa nu Mai accepte toate mizeriile ocultei mondiale...ei sunt virusi care produc cel Mai mult raus pamantului si a oamenilor acesti bonlavi psihici sunt adevarata problema
CIOBY
15 Mar 2020

Nu este nici un virus! Totul este facut,pentru a măsura gradul de înteligență și de panica ,al omului modern!
CIOBY
15 Mar 2020

Nu este nici un virus! Totul este facut,pentru a măsura gradul de înteligență și de panica ,al omului modern!
CIOBY
15 Mar 2020

Nu este nici un virus! Totul este facut,pentru a măsura gradul de înteligență și de panica ,al omului modern!
CIOBY
15 Mar 2020

Nu este nici un virus! Totul este facut,pentru a măsura gradul de înteligență și de panica ,al omului modern!
CIOBY
15 Mar 2020

Nu este nici un virus! Totul este facut,pentru a măsura gradul de înteligență și de panica ,al omului modern!
CIOBY
15 Mar 2020

Nu este nici un virus! Totul este facut,pentru a măsura gradul de înteligență și de panica ,al omului modern!
RăZVAN DUMITRESCU
15 Mar 2020

Ba fratilor investigatii gripa spaniolă!!! Asa se intampla si acum !!!! Ferească dumnezeu pe copii nostri
FORIN
15 Mar 2020

Nu mai Dumnezeu are mila de noii toții care sintem pe pământ Amin
ACATRINEI
15 Mar 2020

Perfect sunt de acord cu ciobi.
RAFAEL FOLETTO
15 Mar 2020

As dori sa pun o întrebare ? Cite persoane mor in fiecare an de tumori , accidente de munca , accidente rutiere, alcoolism, fumat etc,etc, in lume ? Nu mai pun gripa sezoniera care face f multe victime printre persoanele mai în etate. Sint fuarte multe minți luminate aici cine poate să îmi răspundă?
DUMM
15 Mar 2020

sunt intre 11000 si 15000 de avioane in zbor . cand ajung la destinatie pasagerii nu intra in carantina ?
OVIDIU
15 Mar 2020

unde sunt cei bolnavi de corona virus? unde sunt cei infectati vindecati de ce nu li-se ia interviuri de ce nu se filmeaza in spitale si cu ce dracu se trateaza?eu cred ca totul e o minciuna
NOBODY
15 Mar 2020

Americanii vin sa ne traga un glont in cap dupa ce in statistici orasele noastre sunt declarate focare de infectie , o amenintare la adresa ceolor sanatosi. Sunt convins ca nu au venit la sadit panselute.
RAFAEL FOLETTO
15 Mar 2020

Americani ,in Europa de Vest Sint din 1944 , va rog sa vă vă informați , înainte de a vb prostii, eu vorbesc de Italia Germania Belgia Franța etc etc . E greu de înțeles? Aia Sint militari italieni !!!!
TUDORACHE MIRCEA
15 Mar 2020

În niciun caz sa nu credeți că desfășurarea atâtor soldați și tehnică militară aferenta prevestește ceva bun. Nu trebuie sa fim indiferenți ce se întâmplă pe continentul nostru, și e normal sa ne punem întrebări. . De ce nu are exercițiul loc în SUA, la mama lor, sau în Australia. SUA a vrut mereu războaie, ea le-a purtat cu oricine, cu orice motiv de cele mai multe ori minciuni false, gen Irak și arme nucleare. Dar SUA nu dorește războaie pe continentul și în țara lor. Eu cred că se retraseaza anumite granite in Europa. Daca nu acum pe viitor. Și Rusia are multe bogății și resurse cu care a atras sau șantajat anumite țări, și a enervat Polițistul Universal. Siberia citesc ca e f. . bogata. Și dacă e sa ascult teoria conspirației, care se adeverește de prea multe ori, oculta e deranjata teribil de continentul european, cultura noastră și multe altele. Nu există țări autonome, sau independente. Și SUA și noi și alții suntem conduși din umbra de cei care tipăresc si dețin banii și care finanteaza războaiele, inclusiv cele mondiale. Ce s-a hotărât recent, când s-au întâlnit la Davos ? Totul e secret !!! Oamenii nu mai contează ?!? VREM PACE !!!!!
ANDREI
15 Mar 2020

Sincer, propaganda sovietica nu ma surprinde, in schimb prostia unor compatrioti este dementiala. IQ-ul multor persoane este nejustificat de minuscul daca au ajuns sa creada astfel de povesti.
MICHELA
15 Mar 2020

Dovete informarvi meglio prima di pubblicare certi articoli !
RAFAEL FOLETTO
15 Mar 2020

Sint citeva persone care au înțeles, eu mă chinui de o zi sa explic ,unele lucruri, dar inutil. Nu erau militari americani , as spune și de ce știu , dar după tot Nu ați înțelege, Sint reguli care ei trebuie să le respecte , și marți dimineață am fost exact in veronela cînd a trecut convoiul .recunosc un Hummer de un Iveco, aleea nu erau Hummer !!!!
BOGDAN
16 Mar 2020

Sunt din Verona și vreau sa infirm aceasta informație falsa! Sunt parașutiști italieni nu americani! Da este adevărat în europa vor veni 20000 de soldati americani dar nu sunt la Verona! Terminați cu atâtea știri false!
RAFAEL FOLETTO
16 Mar 2020

O in sfirsit multumesc Bogdan .de o zi întreagă mă chinui cu ei . Au o obsesie pentru americani!!!!!
ALEXANDRA
16 Mar 2020

Se speculeaza si se spune ...in anumite videouri de pe youtube ca urmeaza invazia extra ......ră.
RAFAEL FOLETTO
16 Mar 2020

Nu gata , pina acum americani acuma extra........... , Gata , Alexandra sper sa fie o gluma,
GIURANIUC
16 Mar 2020

Rafaelo prea postezi informatii sub alte nume Incerci sa maschezi adevarul! Din pacate adevarul e sustinut cu fapte, ce mai zici de Siria? Si acolo sau dus sa puna trandafiri? Hai mai lasa#ne domnule soldat! Pune mana si invata o meserie, lasa dezinformarea si macelul.
ITAROM
16 Mar 2020

Normala programarea din octombrie 2019, se stia ce vor planta la Wuhan imediat acestei hotarari cu ocazia jocurilor olimpice militare organizate la Wuhan!
VASILE
16 Mar 2020

De ce nu postati tot ce se scrie ? Sintem Cenzurati??? Eu stiam ca sintem liberi? Sau sintem Comunisti ? Lasati oamenii sa vb liberi !!
IGOR
16 Mar 2020

Anumanilor. Unde sua, acolo rahat
MUIE PSD
16 Mar 2020

Dezinformare marca urss
RAFAEL FOLETTO
16 Mar 2020

Foletto Rafael este numele meu, nu mă ascund de nimeni , nu maschez nici un adevăr, ptr mine sincer sa fiu nu mă interesează nici de americani,nici de ruși , dar nu cred că ziarul spune adevărul, eu cunosc multe lucruri despre războaie și etc etc din cărți și lucrări scrise, am o meserie și mă bucur că o am nu Sint soldat , Sint o persoana care are o meserie că toți dintre voi ,și o pasiune pentru istorie , citesc ziare doar casa sa pot ride puțin de prostiile pe care le scriu și am avut și proba scrisa din aceasta notitie , doriți să aflați mai multe citiți cărți lucrări scrise și documentate , și veți vedea că lucrurile nu stau chiar așa cum o povestesc ei , ziariști de 4 bani , veți descoperi o alta lume un alt adevăr, va mulțumesc pentru răbdare.
ANDRES
16 Mar 2020

Cati prostii fratiilor , pun botul la fiecare stire falsa, poza nici nu-i in Verona si nu ie de anul acesta ! Dar cum fraieri o inghit aici suntem!
GIGI
16 Mar 2020

Parca-i mai bine ca in situatia actuala a Europei, cu granitele inchise, cu pandemie, cu oamenii in case, cu activitatile economice reduse la minim, niscaiva soldati americai marsaluiesc prin Europa. La modul cum am lasat noi apararea Romaniei in grija americanilor, am asa, o liniste mai mare sa-i stiu aici, preventiv impotriva vreunei idei rusesti de excursie-de-lucru pana-n Berlin, fara retur. Parerea mea.
FRANK
16 Mar 2020

Din pacate Bill Gates e American, iar baiatu asta are o obsesie cu virusi! Vrea sa ii platim licenta la windows toata ziua, acum vrea sa ii platim vaccin anual! Baiatu asta destept are fundatie care a patentat acest coronavirus! Va garantez ca in scurt timp scoate si vaccinu la vanzare.
ANA
16 Mar 2020

Eu cred ca va incepe al 3-lea razboi mondial
ANDREI
16 Mar 2020

Dupa cum vedem nu se cearta tarile intre ele, razboiul se poarta intre Bill Gates si oamenii nevinovati.
ALINA
16 Mar 2020

Cine traieste la Verona stie bine ca pe strazile orasului si in centru circula foarte des soldatii . Mai ales de cand Italia e in carantina . Romanul stabilit in Italia care a facut poza se vede ca e stabilit de prea putin tempo acolo , de nu stie mersul...
IONUT
16 Mar 2020

FAKE NEWS !!!! PE ROMÂNEȘTE, ȘTIRI FALSE!!!
D. C.
16 Mar 2020

Bună seara, pe scurt pentru toată lumea, fără precedent suntem invadați de o alta rasa extraterestră
SI EU...
17 Mar 2020

Ba da va plictisiti tare rau. Va trebuie un filtru urgent...
MARIUS
17 Mar 2020

Este plin online-ul de știri false și dezinformări grosolane! Cei care postați astfel de minciuni încercați un exercițiu cu voi înșivă, uitați-vă în oglindă! Sunteți mulțumiți?
A A
17 Mar 2020

Virusul nu a fost creat în laborator în SUA și nici în altă partre. A fost certificat natural. De altfel nu are caracteristicile unei arme biologice (tinerii, adică soldații) nu-s afectați deloc. Poate că armata română are militari de peste 60 de ani, dar mă îndoiesc. Rstul nu am mai citit pt că ar fi pierdere de vreme.
SORIN
17 Mar 2020

Unde esti tu TEPES Doamne ...? Mai este ceva de furat in tara asta ? De mii de ani Ba ne fura straini Ba ne furam intre noi...
DAN
18 Mar 2020

Dumnezeu sa ne ajute si sa aiba mila de noi si sa le dea bunul Dumnezeu bunatate la oameni care se lupta pentru bani si putere si noua oameni simpli cu frica si dragoste pentru Isus Hristos si Tatal nostru sa ne dea sanatate si iubire pentru Dumnezeu
RADU
18 Mar 2020

Este infinit mai bine daca vin americanii! Bunicii nostri au visat la asa ceva si au avut multa dreptate d.a.p.d.v.!
PAUL
18 Mar 2020

Cím Asics, despre stirile acesta mi audem nimic ín Ungaria?
PETROVIC59
18 Mar 2020

non credo che ci sia niente di particolare,a questo passaggio sia che fossero paracadutisti italiani ,come segnalato da qualcuno,o che fossero realmente soldati amaricani provenienti da basi logistiche poco lontane da li.
FOX
18 Mar 2020

E MINCIUNA, NU A FOST NICIUN FEL DE TRUPE SUA ACOLO. Nu va e RUSINE SA MINTITI? Unde ati citit voi asa ceva? Publicatia primadituttoverona.it nu au habar de asa ceva!!!! JEGURI NU JURNALISTI !!!!! #JEGURI
DANIEL
20 Mar 2020

Nu mai publicati știri false !!!Stirile si informatiile le primiti de la radio si de la posturile de televiziune.Nu de la psturile TV care stau sa minta lumea cu tot felul de stiri false.In aceste momente grele la nivel mondial multi idioți stau si transmit Fake News.Aceste persoane trebuiesc bagate la puscarie sa nu mai imprastie stiri false !!! NU MAI INTOXICATI LUMEA !!!
ELENA
22 Mar 2020

Și eu cred într o mușamalizarea a unui adevăr mult mai crunt. Eu cred într o invazie extraterestra iar trupele speciale cu jandarmeria etc vor sa i distrugă pt a nu lua contact cu lumea de rand. S ar putea duce absolut tot incepind de la credinta etc dacă s ar face pact civilizatia extraterestra cu omenirea. Poate ar cade și monetara puțind ca ei sa ne ajute prin alte moduri de a trai. Și atunci ce ar face marii guvernatori?
IOANA
23 Mar 2020

chiar si eu m am gandit,oare de ce soldatii americani nu poarta masti?
CRISTI
24 Mar 2020

Cioby, absolut corect: "Totul este facut,pentru a măsura gradul de înteligență și de panica ,al omului modern!" Ar fi facut-o ei demult inca de la gripa porcina din Aprilie 2009 - August 2010, care a infectat peste 2 miliarde de oameni. Dar ce sa vezi? Nu aveau pe atunci instrumentele adecvate. Acum, dupa 10 ani au aparut smartphone-urile in mainile oricui, de la mic la mare la batran, fiecare socializeaza, se informeaza, adica este informat corespunzator. In plus ca avem si inteligenta artificiala (AI) si invatare automata (ML), care ce sa vezi? monitorizeaza in timp real pulsul omenirii... Si uite asa a aparut si COVID-19 care s-a incoronat peste planeta. Vom vedea ce urmeaza, si care va fi schimbarea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE