2024-04-19 19:19

Donald Trump și-a făcut cont pe o altă rețea de socializare și a reînceput atacurile

 |  15:37
Donald Trump și-a făcut cont pe o altă rețea de socializare și a reînceput atacurile

Donald Trump a revenit pe o nouă rețea socială, după ce Facebook și Twitter i-au blocat conturile fostului președinte american. El a publicat pe platforma Gab, o alternativă la Twitter folosită de susținătorii săi de dreapta, o scrisoare de la avocații săi.

După ce i-au fost blocate conturile pe Twitter și Facebook, Donald Trump a fost relativ liniștit pe rețelele sociale însă a folosit Gab pentru a-și continua acuzațiile că alegerile prezidențiale au fost fraudate, potrivit Sky News.

În prima sa postare după 8 ianuarie, Trump a publicat un răspuns la invitația congresmanului Jamie Raskin. Acesta din urmă îi cere fostului președinte să depună mărturie sub jurământ la procesul de impeachment în care este pus sub acuzare că ar fi incitat la insurecție, urmată de revolta de la Capitoliu.

Consilierul lui Trump, Jason Miller, a publicat refuzului lui Trump de a se afișa la începutul săptămânii, însă postarea fostului președinte pe Gab a fost prima dată când întreaga scrisoare a fost publicată.

Scrisoarea de la avocații lui Trump, Bruce Castor Jr și David Schoen, au catalogat ultima scrisoare a lui Raskin ca fiind “ultima cascadorie de relații publice”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE