2024-04-16 20:56

Donald Trump, în bătălia pentru ALEGERILE prezidențiale din 2024

 |  22:28
Donald Trump, în bătălia pentru ALEGERILE prezidențiale din 2024

Trump se întoarce sâmbătă pe câmpul electoral de luptă în calitate de purtător de cuvânt la convenția de stat a Partidului Republican din Carolina de Nord. El intenționează să continue cu mai multe mitinguri în iunie și iulie pentru a-și menține baza politică angajată și pentru a-i oferi opțiunea de a candida din nou pentru funcția de președinte în 2024.

„Dacă președintele se simte într-o poziție bună, cred că există șanse mari să o facă”, a spus consilierul lui Trump, Jason Miller, într-un interviu telefonic. Și, a adăugat Miller, „președintele Trump este liderul partidului republican”.

Influența continuă a lui Trump asupra alegătorilor republicani ajută la explicarea motivului pentru care majoritatea rămân atât de aproape de el. Republicanii l-au scutit de o condamnare în Senat după ce Casa Albă l-a acuzat pentru că a provocat revolta Capitolului din 6 ianuarie, potrivit stiripesurse.ro.

Un sondaj Reuters / Ipsos publicat pe 21 mai a arătat că doar 28% dintre republicani cred că Trump nu ar trebui să candideze la funcția de președinte în 2024, în timp ce 63% dintre republicani spun că ultimele alegeri i-au fost furate. În același timp, ratingurile de aprobare ale lui Trump în rândul publicului larg sunt anemice. El a fost la 32 la sută pentru și 55 la sută împotriva într-un sondaj NBC News la sfârșitul lunii aprilie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE