2024-04-25 23:31

Donald și Melania Trump, testați pozitiv la coronavirus: Prima reacție a celor doi

 |  10:11
Donald și Melania Trump, testați pozitiv la coronavirus: Prima reacție a celor doi

Melania Trump a anunțat că atât ea, cât și președintele SUA, au fost testați pozitiv la coronavirus, însă se simt bine și urmează tratamentul prescris de doctori.

Melania Trump a scris pe Facebook faptul că ea și președintele SUA, Donald Trump, au COVID-19 și și-a amânat toate angajamentele.

„Așa cum au făcut prea mulți americani anul acesta, eu și Donald Trump suntem în carantină acasă după ce am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Ne simțim bine și am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rugăm să vă asigurați că rămâneți în siguranță și vom trece peste asta împreună”, a scris Melania Trump.

Donald Trump a anunțat, vineri dimineața, pe Twitter, că el și soția sa, Melania, au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

„Melania și eu am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Vom începe imediat procesul de carantină și recuperare. Vom trece prin aceasta ÎMPREUNĂ!”, a scris Trump .

Donald Trump și soția sa erau în carantină, după ce asistenta președintelui SUA, Hope Hicks, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Președintele și Melania Trump au declarat că în ultima vreme au petrecut mult timp în compania asistentei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE