2021-01-20 06:46

DOLIU național în Argentina după moartea lui Maradona. Fanii italieni au ieșit pe străzi

 |  23:57
DOLIU național în Argentina după moartea lui Maradona. Fanii italieni au ieșit pe străzi

În Argentina vor fi decretate trei zile de doliu după moartea legendarului Diego Maradona, scrie EFE, citată de Agerpres. Măsura a fost anunțată de președintele țării, Alberto Fernandez. Este tristete și la Napoli, orasul unde Maradona a fost idol.

„În urma morţii lui Diego Armando Maradona, preşedintele va decreta trei zile de doliu naţional, de astăzi”, se arată într-un comunicat al Preşedinţiei Argentinei. La scurt timp, preşedintele ţării şi-a exprimat, pe contul său de Twitter, recunoştinţa faţă de tot ce a făcut Diego Maradona pentru ţara sa de-a lungul anilor şi pentru „fericirea” pe care acesta a adus-o în inimile argentinienilor.

„Ne-ai dus în vârful lumii. Ne-ai făcut extrem de fericiţi. Ai fost cel mai bun. Mulţumesc că ai existat, Diego. Ne va fi dor de tine toată viaţa”, a scris Alberto Fernandez, care a publicat şi o fotografie în care se îmbrăţişează cu fostul fotbalist. La rândul său, fostul preşedinte al statului, actual vicepreşedinte, Cristina Fernandez de Kirchner, şi-a exprimat tristeţea faţă de moartea marelui fotbalist argentinian. „Multă tristeţe... Multă. La revedere Diego, te iubim foarte mult. O îmbrăţişare mare pentru rude şi pentru cei dragi”, a scris Cristina Fernandez de Kirchner pe contul său de Twitter.

Oamenii au iesit pe strazi la Napoli si au aprins lumanari dupa moartea marelui fotbalist argentinian.

Maradona a insemnat totul pentru Napoli. Cu el in echipa, clubul napoletan a cucerit cele doua titluri de campioana ale Italiei din istorie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-26

In legatura cu acest articol...

Gheorghe Hagi, ÎNDURERAT după moartea lui Diego Maradona: ”A fost special, UNIC!”

ULTIMA ORĂ: A murit Diego Armando Maradona!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE