2024-04-25 04:38

CUTREMUR în Turcia: au fost găsiți supraviețuitori după 222 ore. Cum au rămas în viață 9 zile

 |  20:49
CUTREMUR în Turcia: au fost găsiți supraviețuitori după 222 ore. Cum au rămas în viață 9 zile

Salvări miraculoase în Turcia după cutremurul care a ucis 41.000 de oameni. Deşi au trecut 10 zile de la seisme, salvatorii mai găsesc supravieţuitori printre ruine.

După 222 de ore, Melike a fost scoasă de sub grămezile de beton din provincia Kahramanmaras din Turcia. Femeia de 42 de ani abia dacă mai avea putere să plângă.

Strigase după ajutor zeci de ore în şir. Sub o altă clădire, o altă femeie în vârstă de 77 de ani, este şi ea o supravieţuitoare. A fost scoasă la suprafaţă după 212 ore.

Durerea s-a încheiat şi pentru Baki şi Muhammed, doi fraţi de nedespărţit. Salvatorii au săpat un tunel de 5 metri ca să ajungă la ei. Sub munţii de beton sfărâmat, au rezistat cum au putut. Şi-au băut propria urină şi au avut norocul să aibă în casă suplimente pentru culturişti. Sunt printre cei norocoşi. Nimeni nu ştie însă câţi oameni mai sunt sub mormanele de moloz.

În Adana, operaţiunile de salvare s-au oprit. Din loc în loc, pe ruine e trecut cuvântul "gol", semn că echipele care se ocupă cu curăţarea dărâmăturilor îşi pot începe treaba.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE