2021-03-06 15:47

CONTROALE stricte pentru călătoria în Marea Britanie. Ce reguli noi au fost stabilite

 |  15:57
CONTROALE stricte pentru călătoria în Marea Britanie. Ce reguli noi au fost stabilite

Guvernul britanic a anunțat acțiuni suplimentare pentru pasageri la intrarea și la iesirea din tara pentru a reduce călătoriile peste granițele internaționale și pentru a reduce riscul transmiterii Covid-19.

Pentru cei care doresc să călătorească din Marea Britanie

- Declararea motivului călătoriei: oricine nu are un motiv valid pentru călătorie va fi întors acasă și poate primi o amendă - motivul călătoriei va fi verificat

- Verificari mai riguroase de catre poliție: va exista o prezență sporită a poliției în porturi și aeroporturi, amendându-i pe cei care încalcă reglementările privind izolarea la domiciliu - oricine care nu are un motiv valabil pentru călătorie va fi întors acasă și poate primi o amendă

- Revizuirea scutirilor de călătorie: lista scutirilor de călătorie va fi revizuită urgent, astfel încât să fie incluse doar motive excepționale si cele importante.

Pentru cei care doresc să intre în Marea Britanie

- Carantinarea gestionată în hoteluri : aceasta va fi pentru cei care sosesc din țări în care am impus interdicții de călătorie internaționale și cărora nu li se poate refuza intrarea - li se va cere să se izoleze timp de 10 zile fără excepție, mai multe detalii vor fi furnizate curand.

- Controale ale poliției: poliția va efectua mai multe controale fizice la adrese pentru a se asigura că oamenii se autoizolează   

Ministrul de interne Priti Patel a declarat :

"Încă sunt prea mule persoane care intră și ies din țara noastră în fiecare zi. Regulile sunt clare - oamenii ar trebui să rămână acasă, cu excepția cazului în care au un motiv valid să plece. Plecarea în vacanță nu este un motiv valid.

Așa cum am făcut de-a lungul acestei crize globale de sănătate, vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a proteja publicul și pentru a ajuta la prevenirea răspândirii virusului. " scrie Romani.co.uk.

Aceste noi măsuri se adaugă restricțiilor deja în vigoare, toate contribuind la reducerea riscului de a importa o nouă variantă.

Refuzul intrării: vom continua să refuzăm intrarea nerezidenților din Marea Britanie din țările de pe lista roșie care sunt deja subiectul unei interdicții de călătorie în Marea Britanie Intrarea în Marea Britanie: pasagerii care sosesc în Marea Britanie trebuie să furnizeze dovezi ale unui test Covid negativ înainte de plecare - există, de asemenea, cerința ca persoanele care sosesc din străinătate să se autoizoleze la sosire și cerința de a completa un "passenger locator form" - formularul inc care trebuie furnizata adresa la care se vor izola, cu amenzi pentru cei care nu se conformează Detectarea de noi variante: vom ajuta alte țări să acceseze capabilitățile de secvențiere a genelor din Marea Britanie pentru a ajuta la identificarea din timp a oricăror variante noi și periculoase ale virusului

Toate măsurile vor fi ținute sub control și vor fi luate măsuri suplimentare pentru a proteja publicul, dacă este necesar.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-28

In legatura cu acest articol...

Anchetă a poliției din Mexic: se FURĂ tuburile de oxigen ale bolnavilor
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE