2024-04-23 14:00

Conflict militar lângă granița României: Ce a descoperit armata pe radar? Situația devine din ce în ce mai tensionată

 |  10:17
Conflict militar lângă granița României: Ce a descoperit armata pe radar? Situația devine din ce în ce mai tensionată

Conflict militar lângă granița României! Rușii au descoperit pe radar un potențial pericol și au ridicat imediat avioanele de la sol.

Aviația rusă a găsit trei ținte aeriene peste Marea Neagră, apropiindu-se de granița de stat din Ucraina, a declarat Centrul Național de Control al Apărării din Rusia, potrivit Ria Novosti.

Pentru a le identifica și a preveni încălcarea liniilor, patru avioane de luptă - doi Su-27 și doi Su-30 - din forțele de apărare aeriană ale Federației Rusiei au fost ridicate în aer.

Departamentul a menționat că echipajele luptătorilor ruși au identificat avioanele drept trei bombardiere strategice B-52H ale Forțelor Aeriene ale SUA și le-au escortat peste Marea Neagră.

La rândul său, serviciul de presă al comandamentului forțelor aeriene ucrainene a spus că astfel de patrule ale bombardierelor strategice americane vor deveni regulate.

„Echipajele B-52 asigură capacități de apărare colectivă pentru Statele Unite, aliații și partenerii NATO, precum și capacități strategice și operaționale pentru a conține Rusia”, spune pagina de Facebook a comenzii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE