2024-04-18 13:05

CNN: Trump, pus sub acuzare pentru 30 de fapte legate de FRAUDE

 |  16:40
CNN: Trump, pus sub acuzare pentru 30 de fapte legate de FRAUDE

Fostul preşedinte Donald Trump se confruntă cu peste 30 de capete de acuzare legate de fraude în afaceri, potrivit actului de acuzare al unui mare juriu din Manhattan, au declarat pentru CNN două surse familiarizate cu acest dosar, potrivit News.ro.

Actul de acuzare a fost depus sub sigiliu şi va fi anunţat în zilele următoare. Acuzaţiile nu sunt cunoscute public în acest moment.

Este pentru prima dată în istoria americană când un preşedinte - actual sau fost - se confruntă cu acuzaţii penale.

Trump este aşteptat să se prezinte marţi în faţa instanţei.

Biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, îl investighează pe fostul preşedinte în legătură cu presupusul rol al acestuia în schema de plată a unor sume de bani secrete, menite să muşamalizeze un scandal în care a fost implicată vedeta de filme pentru adulţi Stormy Daniels şi care datează de la alegerile prezidenţiale din 2016.

Procedurile marelui juriu sunt secrete, dar o sursă familiarizată cu cazul a declarat pentru CNN că un martor a depus mărturie timp de aproximativ 30 de minute înainte ca acesta să voteze pentru inculparea lui Trump.

CNN susţine că Trump a fost luat prins cu garda jos de decizia marelui juriu de a-l pune sub acuzare, potrivit unei persoane care a vorbit direct cu el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE