2024-04-24 01:57

Cine este femeia găsită TRANȘATĂ într-un parc din Paris. Avea 3 copii

 |  21:37
Cine este femeia găsită TRANȘATĂ într-un parc din Paris. Avea 3 copii

O descoperire șocantă a fost făcută la începutul săptămânii în parcul Buttes-Chaumont din Paris. Bucăți din corpul unei femei au fost găsite puse în saci de gunoi. După cercetări și analize de laborator, anchetatorii au reușit să o identifice.

Este vorba de o femeie de 46 de ani, de origine algeriană, mamă a trei copii. Femeia a plecat de acasă pe 31 ianuarie, iar de atunci nimeni nu mai știa nimic de ea, scrie BFMTV.

Inițial, au fost descoperite doar câteva fragmente, pe 13 februarie. Marți, polițiștii au descoperit alte bucăți de corp, printre care și capul victimei. Erau puse tot în saci de gunoi și abandonate pe vechea cale ferată, acum dezafectată, care traversează zona verde.

Victima se numește Assia M. B. și locuia în Montreuil. În vârstă de 46 de ani, ea era maă a trei copii, în vârstp de 8, 14 și 17 ani. Femeia a plecat de acasă pe 31 ianuarie, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viață.

Apropiații spun că avea la ea actul de identitate. Cardul de transport, cardul bancar și pașaportul îi rămăseseră însă acasă. Telefonul ei a fost oprit de când a dispărut. Familia a contactat spitale, fără niciun rezultat.

Soțul victimei Youcef M. raportase dispariția ei pe 6 februarie într-o secție de poliție din Seine-Saint-Denis, unde locuia cuplul. Youcef M. a fost audiat marți. Anchetatorii s-au întrebat de ce a avut nevoie de șase zile pentru a raporta dispariția soției sale. Pentru a se justifica, el a indicat că a fost „depășit de evenimente”, potrivit observatornews.ro.

Casa lor a fost percheziționată. În interiorul casei, anchetatorii au găsit câteva urme de sânge, mai ales în apropierea băii și a bucătăriei. Cu toate acestea, aceste urme nu sunt substanțiale, mai degrabă mici accidente. În timpul perchezițiilor, bărbatul a părut devastat, dar nu a plâns. Nu a făcut nicio declarație. Ancheta continuă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE