2024-04-19 02:42

CIA recrutează SPIONI ruși: ”Vă înțelegem, poate mai bine decât credeți”

 |  18:26
CIA recrutează SPIONI ruși: ”Vă înțelegem, poate mai bine decât credeți”

Agenția Centrală de Informații a Statelor Unite a lansat un nou proiect pentru a valorifica ceea ce oficialii serviciilor de informații americane cred că este o oportunitate „fără precedent" de a-i convinge pe rușii nemulțumiți de războiul din Ucraina și de viața din Rusia să-și împărtășească secretele, transmite CNN.

CIA a postat online un videoclip cinematografic de recrutare, cu titlul ”De ce am luat contact cu CIA: decizia mea” și produs cu mare atenție.

Tentativa de recrutare de spioni include un nou canal CIA pe Telegram, rețeaua de socializare care este o sursă foarte populară de știri nefiltrate în Rusia.

CIA a postat prima dată videoclipul pe Telegram, care se termină cu instrucțiuni despre cum pot rușii să intre în contact cu CIA în mod anonim și în siguranță.

Videoclipul este postat și pe celelalte platforme de socializare, inclusiv YouTube, Twitter, Instagram și Facebook.

Oficialii CIA implicați în proiect au spus că invadarea Ucrainei de către Rusia a creat o deschidere istorică „pentru ca rușii să vină și să furnizeze informații de care Statele Unite au nevoie".

Vine, de asemenea, după recrutarea care a avut loc imediat după lansarea invaziei despre care oficialii au spus că a avut succes.

Mesajul, a spus un oficial, pe care speră că rușii care lucrează în domenii sensibile, cu acces la informații valoroase, îl aud acum este: „Vă înțelegem, poate mai bine decât credeți".

„Am vrut să le transmitem rușilor în propria lor limbă că știm prin ce trec", a adăugat oficialul, care a vorbit sub rezerva anonimatului despre proiectul sensibil.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE