2020-12-05 05:19

China, anunț sumbru: Se așteaptă un nou val de coronavirus. Care este motivul

 |  19:22
China, anunț sumbru: Se așteaptă un nou val de coronavirus. Care este motivul

Autoritățile din China se așteaptă la un nou val de îmbolnăviri cu noul coronavirus, și asta din cauza persoanelor provenite din afara țării.

"China a înregistrat deja un total de 693 de cazuri provenite din afara ţării, ceea ce presupune că posibilitatea unui nou val de infecţii rămâne relativ ridicată", a avertizat Mi Feng, purtător de cuvânt al Comisiei Naţionale de Sănătate, potrivit Agerpres.

China a raportat sâmbătă 5 decese şi 45 de cazuri noi de coronavirus, toate - cu excepţia unuia - fiind înregistrate la persoane care au fost diagnosticate după ce au sosit în ţara asiatică din alte state ale lumii. Unicul caz local raportat de chinezi s-a înregistrat în provincia Henan, iar cele 5 decese s-au produs în provincia Hubei, epicentrul iniţial al epidemiei de coronavirus, care între timp a ridicat măsurile stricte de carantină impuse din luna ianuarie.

De la izbucnirea epidemiei, la sfârşitul anului trecut, în China au fost raportate oficial 3.300 de decese şi 81.439 de contagieri.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-29Parerea ta...

CORONA V
29 Mar 2020

numai niste oameni dementi mai accepta sa mai intre in tara oameni din zone infestate.asa se intampla si in romania.pai daca tu importi virusul cum vrei sa scapi de el?sa stea fiecare acolo unde este si daca are dificultati sa fie ajutate de ambasadele respective.o strategie gresita care a dus la infestarea multor state inclusiv romania.
GICA
29 Mar 2020

Pentru ca diaspora sa te voteze esti in stare de orice. Anticipatele au fost principalul interes al PNL si Ionannis. Desi stiau de coronaviris din decembrie 2018 nu-i interesa, ci doar anticipatele. Inchide granitele si nu astepta doar voturile. Important este ca poporul tau sa fie salvat. Daca vor venii mereu din strainatate nu vom putea sa stapanim situatia. Ii respect pe roamnii din diaspora dar trebuie sa stea si acolo nu sa vina bolnavi la noi. Nu au platit impozite si taxe iar acum au pretentii...Pacat
CETATEAN
30 Mar 2020

Vin tilharii , bagabontii , borfasii cei fara servici si carte de munca . Sa ii trimita direct in carantina . La unitati militare desfintate , salii de sport , expozitie scolii parasite .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE