2020-10-24 08:34

BEIRUT: 16 persoane presupuse vinovate pentru exploziile devastatoare au fost ARESTATE

 |  23:30
BEIRUT: 16 persoane presupuse vinovate pentru exploziile devastatoare au fost ARESTATE

Cel puţin 16 responsabili ai portului din Beirut şi ai autorităţilor vamale au fost arestaţi în ancheta privind explozia mortală şi devastatoare produsă marţi la un depozit în care se aflau stocate tone de azotat de amoniu, a anunţat joi procurorul militar, relatează AFP.

Este vorba de ''responsabili ai consiliului de administraţie al portului din Beirut şi ai administraţiei vamale, precum şi de responsabili pentru lucrările de întreţinere şi de cei care au efectuat lucrări în hangarul numărul 12'', unde se aflau stocate tone de azotat de amoniu, a precizat procurorul militar Fadi Akiki, într-un comunicat, potrivit agerpres.ro.

Cele două explozii produse marţi la Beirut au ucis cel puţin 137 de oameni şi au rănit peste 5.000, iar zeci de persoane sunt în continuare date dispărute, a comunicat joi agenţiei France Presse Ministerul libanez al Sănătăţii. Deflagraţiile declanşate de un incendiu la un depozit de azotat de amoniu au lăsat fără adăpost 300.000 de locuitori din capitala Libanului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE