2020-10-21 18:43

Basarabia LA ZI. Surprizele României pentru Chişinău

 |  19:34
Basarabia LA ZI. Surprizele României pentru Chişinău

Guvernul României a oferit Republicii Moldova cu ocazia împlinirii a 23 de ani de la obţinerea independenţei faţă de URSS un lot de 25.000 de cărţi în limba română bibliotecilor din Chişinău şi din raioane. Lotul de cărţi donat include literatură de referinţă, literatură clasică universală şi română de la cele mai prestigioase edituri din România.

Un milion de euro va fi donat tot de Guvernul României Muzeului Naţional de Artă de la Chişinău, pentru lucrările de restaurare şi reconstrucţie a edificiului.

Centrul SMURD de la Bălţi a primit cinci ambulanţe noi. Autospecialele sunt unice în echiparea serviciilor de urgenţă din Republica Moldova şi vor fi operate de către paramedicii din cadrul Unităţilor de Salvatori şi Pompieri în comun cu medicii şi asistenţii din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Instituţii publice din Republica Moldova au primit 15 automobile noi, ,Dacia Duster, din partea statului român. În următoarea perioadă vor mai fi aduse din România încă 35 de astfel de maşini pentru instituţiile de administraţie publică din raioane şi Chişinău.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE