2024-04-16 22:47

Avertisment OMS. În mai multe oraşe gazdă la EURO 2020 a crescut numărul cazuri de COVID

 |  20:03
Avertisment OMS. În mai multe oraşe gazdă la EURO 2020 a crescut numărul cazuri de COVID

Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează cu privire la relaxarea aproape totală a restricţiilor legate de Covid-19 cu ocazia meciurilor de la EURO 2020. OMS susține, fără a da nume, că în mai multe oraşe gazdă ale acestei competiții numprul de infectări a crescut.

Avertismentul OMS vine la scurt timp după ce guvernul britanic tocmai a anunţat creşterea numărului de suporteri pe Stadionul Wembley pentru semifinale şi finala de la EURO.

"În unele dintre oraşele gazdă, cazurile de Covid-19 sunt deja în creştere în zonele în care se joacă meciuri", a declarat Robb Butler, directorul executiv al OMS Europa, într-un comunicat. OMS este deosebit de îngrijorată de reevaluarea ascendentă a anumitor cote de ocupare a stadioanele de la turneul final.

Guvernul britanic a ridicat de la 50 la sută la 75 la sută gradul de ocupare a Stadionului Wembley la semifinalele şi finalele competiției, scrie News.ro.  Asta înseamnă că peste 60.000 de spectatori vor putea asista din tribune la fazele finale al turneului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE