2024-04-19 18:42

Atena intră din nou în CARANTINĂ totală. Ce restricții sunt valabile

 |  22:36
Atena intră din nou în CARANTINĂ totală. Ce restricții sunt valabile

Atena se pregătește de un nou lockdown, la doar două săptămâni de la redeschidere școlilor. Premierul Greciei a anunțat carantina și măsuri mai dure pentru Capitală, dar și pentru regiunile învecinate, în vedere stopării răspândirii COVID-19.

Premierul Kyriakos Mitsotakis este de părere că noile restricții sunt necesare pentru a scădea numărul cazuri de persoane infectate cu COVID-19, dar mai ales pentru ridicarea presiunii din sistemul sanitar, informează Reuters.

Noile restricții din Capitala Greciei includ închiderea magazinelor neesențiale, dar și a școlilor, începând cu data de 11 februarie, până la finalul lunii în curs.

„Restricțiile ar putea fi impuse și în alte regiuni și vor fi menținute în funcție de evoluția epidemiologică din fiecare localitate”, a explicat primul-ministru de la Atena, potrivit sursei citate.

În cursul zilei de joi, autoritățile de la Atena au raportat un număr de 1.526 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, fiind un număr mult mai mare față de ultimul record, înregistrat în cursul zilei de luni. Jumătatea dintre aceste cazuri au fost înregistrate în Capitala Greciei, iar numărul total al deceselor a ajuns la 6.017.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-09

In legatura cu acest articol...

Franța PRELUNGEȘTE din nou starea de urgență medicală




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE