2024-04-19 19:35

Atacuri TERORISTE în lanț în Franța. Mărturiile oamenilor de la locul tragediei

 |  16:04
Atacuri TERORISTE în lanț în Franța. Mărturiile oamenilor de la locul tragediei

Un atac cu armă albă a avut loc joi în Nisa, la biserica Notre Dame, potrivit Le Figaro și BFMTV. Ultimul bilanț vorbește despre trei morți și mai mulți răniți. Autorul a fost rănit de polițiști și transportat la spital. Acesta a strigat neîncetat Allah Akbar.

Victima care a fost decapitată în biserică este o femeie în vârstă de 70 de ani. Pe lângă aceasta și bărbatul care se presupune că era paznicul bisericii, a treia victimă care a murit în barul de vis a vis din cauza rănilor era o femeie de 40 de ani.

Un martor ocular pe nume David, care conduce restaurantul Brioche Chaude, din fața bisericii a spus postului BFMTV că el este cel care a alertat poliția.

“Vindeam croissante când un bărbat a venit la mine, spunându-mi: <<Domnule, este o femeie decapitată în biserică>>. Nu l-am crezut la început, însă omul a repetat informația. Am mers la catedrală și am văzut poliția municipală și am chemat-o. Au venit foarte repede. M-am întors în restaurant și am tras obloanele”, a povestit martorul.

Acesta a adăugat: “Persoana care a venit la mine era cineva care fusese în catedrală și era în stare de șoc. Mi-a spus doar atât: <<Domnule, este o femeie decapitată în biserică>>. Atât. Eram șocat, încă mai tremur”, a mai povestit bărbatul.

Atacatorul avea asupra lui acte de identitate, potrivit poliției, care i-a luat amprentele pentru a verifica dacă acesta este în evidența sericiilor secrete.

Poliția examinează și o înregistrare video pentru a stabili care au fost acțiunile atacatorului înainte de atentat.

Poliția descrie locul atentatului oferind o ”priveliște de groază”. Parchetul anitero a precizat că a deschis o anchetă privind ”crime legate de o organizație teroristă”. Atacatorul a fost împușcat de poliție în umăr, el fiind acum la spital.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-29

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE