2021-03-06 16:38

Atac cu cuțitul în Germania. Mai multe persoane au fost RĂNITE

 |  23:05
Atac cu cuțitul în Germania. Mai multe persoane au fost RĂNITE

Mai multe persoane au fost rănite marţi în împrejurimile gării principale a oraşului german Frankfurt, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, relatează agenţia DPA. Poliţia a reuşit să-l aresteze pe atacator, care atunci când a fost imobilizat încă avea cuţitul în mână.

Trei bărbaţi, în vârstă de 24, 40 şi 78 ani au fost transportaţi la spital cu răni severe, iar un altul în vârstă de 40 de ani a fost rănit uşor, la fel şi atacatorul, în vârstă de 42 de ani.

Potrivit poliţiei, acesta din urmă l-a lovit pe primul bărbat în vârstă de 40 de ani, care stătea aşezat pe trotuar, şi a încercat să-l înjunghie. Cel atacat a reuşit să se apere, dar s-a ales cu răni grave. Apoi, suspectul a atacat alţi trei bărbaţi.

Poliţia a reuşit să-l aresteze pe atacator, care atunci când a fost imobilizat încă avea cuţitul în mână şi era el însuşi uşor rănit.

Potrivit agenţiei germane de presă, în timp ce poliţia izola locul atacului încă se vedeau urme de sânge pe asfalt şi pe ferestrele unei cafenele, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE