2024-04-25 18:38

ATAC armat lângă Chicago, la o paradă de Ziua Americii. Sunt 5 morți și 16 răniți

 |  21:18
ATAC armat lângă Chicago, la o paradă de Ziua Americii. Sunt 5 morți și 16 răniți

5 oameni au murit și alți 16 au fost răniți în urma unui atac armat la o paradă de Ziua Independenței, într-o suburbie din Chicago. Parada a fost oprită brusc când au fost trase focuri de armă la aproximativ 10 minute după început, iar sute de oameni au început să fugă.

Martori citați de Chicago Sun Times au relatat imediat după incident că au văzut cel puțin cinci oameni însângerați la pământ pământ și un altul sub o pătură.

Un martor, Miles Zaremski, a spus că a auzit ceea ce credea că sunt 20-25 de focuri de armă. El a spus pentru CNN că a văzut cel puțin o persoană însângerată și pe pământ.

Parada a fost oprită brusc când au fost trase focuri de armă la aproximativ 10 minute după început, ceea ce a făcut ca sute de oameni să înceapă să fugă, a raportat Chicago Sun-Times.

Alți martori, citați de Chicago Sun Times, potrivit Fox News, au văzut cel puțin cinci oameni însângerați la pământ pământ și un altul sub o pătură.

Oamenii au fugit de la fața locului după ce au auzit mai multe bubuituri puternice, a raportat televiziunea CBS 2 din Chicago, citând un producător care a fost la paradă.

„Toată lumea fugea, se ascundea și țipa”, a spus producătorul digital CBS 2 Elyssa Kaufman, potrivit site-ului canalului, scrie hotnews.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-05

In legatura cu acest articol...

După alegerile din Franța, Macron SCHIMBĂ Guvernul

Platformă UE pentru Ucraina. Cât va costa RECONSTRUCȚIA țării după război

China, acuzată de NASA că vrea să preia controlul asupra LUNII

PAPA FRANCISC dezminte zvonurile că ar DEMISIONA de la Vatican

TRAGEDIE în Alpi: din păcate, ar fi MURIT și doi români în avalanşa din Italia




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE