2024-04-24 11:03

Atac ARMAT în Muntenegru. Un bărbat a omorât 11 oameni pe stradă

 |  23:26
Atac ARMAT în Muntenegru. Un bărbat a omorât 11 oameni pe stradă

Un bărbat din Muntenegru a început un atac armat după o dispută în familie, omorând 11 persoane pe străzile unui oraș înainte de a fi împușcat mortal într-un schimb de focuri cu poliția, a anunțat vineri televiziunea de stat din Muntenegru, citând surse din poliție.

Televiziunea de stat RTCG a declarat că bărbatul în vârstă de 34 de ani a rănit alte șase persoane, inclusiv un polițist, în cartierul Medovina din orașul Cetinje, care se află în apropiere de sediul fostului guvern regal. Orașul se află la 36 de kilometri (22 mile) vest de Podogrica, actuala capitală a micii națiuni balcanice, scrie abcNews.

RTCG a menționat că atacatorul trăgea aleatoriu în oameni care mergeau pe stradă, inclusiv în copii.

Patru dintre răniți au fost transferați la un spital din Cetinje, în timp ce alți doi cu răni grave au fost trimiși la Centrul Clinic din Podgorica.

RTCG a citat surse din poliție, spunând că atacul a venit după o dispută în familie, dar nu a oferit alte detalii. Poliția încă nu a emis o declarație oficială despre atac.

Prim-ministrul muntenegrean Dritan Abazovic a scris pe canalul său Telegram că a avut loc „o tragedie fără precedent” la Cetinje, cerând națiunii „să fie, în gândurile lor, cu familiile victimelor nevinovate, rudele, prietenii și toți oamenii. din Cetinje”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE