2020-12-02 17:10

Așa arăta Regina Marii Britanii la 18 ani! Acum împlinește 94 (Video)

 |  01:08
Așa arăta Regina Marii Britanii la 18 ani! Acum împlinește 94 (Video)

Da, așa arăta Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la vârsta de 18 ani. Iar mai jos veți regăsi o fotografie cu Elisabeta a II-a la vârsta de trei ani, în 1929.

A urcat pe tron la 6 februarie 1952. Este cel mai longeviv monarh în viață din lume, iar în istoria Marii Britanii are cea mai lungă domnie, depășind-o pe Regina Victoria la 9 septembrie 2015. A domnit mai mult decât cei patru precursori ai ei la un loc (Eduard al VII-lea, George al V-lea, Eduard al VIII-lea și George al VI-lea).

Iată că pe 21 aprilie, longeviva Regină împlinește 94 de ani. Palatul Buckingham a anunțat că anul acesta ziua de naștere a Reginei nu va fi marcată de saluturile armelor din cauza coronavirusului. Regina a decis că acestea nu ar fi „adecvate” într-un astfel de moment. Este tradițional ca saluturile armelor regale să fie declanșate din diferite locații din Londra și din Marea Britanie de ziua de naștere a monarhului. Anul acesta, evenimentele au fost anulate, în conformitate cu dorințele reginei. "Majestatea Sa a dorit să nu fie puse în aplicare măsuri speciale care să permită salutarea armelor, întrucât nu este adecvată în circumstanțele actuale", a spus o sursă a Palatului Buckingham, potrivit presei britanice.

În privat

Regina va petrece ziua în privat, la Castelul Windsor, unde ea și Ducele de Edinburgh, 98, sunt protejați. Membrii familiei sunt așteptați să o sune în sistem video în ziua respectivă.

În Londra, în mod tradițional, saluturile sunt trase din Turnul Londrei și Hyde Park de ziua de naștere a Reginei. Salutul de bază este de 21 de runde, tras la intervale de 10 secunde. În Hyde Park, un parc regal, există 20 de runde în plus, ceea ce îl face un salut cu 41 de arme. De obicei, sunt lansate la amiază de către Artileria Trupei Regale de Cai, de șase arme de câte 13 kilograme, care sunt trase cu viteză de către echipe de cai de pe iarbă. Armele sunt detașate rapid pentru a trage focuri intense care apoi crează un fum alb în aer.

Salutul de la Turnul Londrei este de obicei tras din patru arme de 25 de kilograme, situate pe Tower Wharf, cu fața spre River Thames, de către Onorabila Companie de Artilerie la ora 13:00.

Mai multe despre extraordinara viață a Reginei aici: https://www.youtube.com/watch?v=j5AEoD2P2fE


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-21

Mai multe imagini:
Așa arăta Regina Marii Britanii la 18 ani! Acum împlinește 94 (Video)
zoom
Așa arăta Regina Marii Britanii la 18 ani! Acum împlinește 94 (Video)
zoom
Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
21 Apr 2020

romancele noastre sunt mai sexy ca englezii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE