2024-04-25 20:00

Alexei Navalnîi, PRIMUL MESAJ după ce a fost otravit

 |  15:02
Alexei Navalnîi, PRIMUL MESAJ după ce a fost otravit

Opozantul rus Alexei Navalnîi, otravit la finalul lunii august, a postat marți un mesaj și o fotografie pe Instagram pentru prima oară după acel teribil incident în care anunță că a putut să respire de unui singur pentru o zi întreagă, anunță HotNews.ro.

„Salut, Navalnîi aici. Mi-e dor de voi. Deocamdată de abia pot face ceva. Ieri (n.r. luni) am putut respira pe cont propriu toată ziua. În general sunt eu însumi. Nu am folosit niciun ajutor exterior, nici măcar valva simplă din gât. Mi-a plăcut foarte mult. Un proces uluitor și subestimat de mulți. Recomand”, a scris Navalnîi pe Instagram alături de fotografia în care apare cu soția sa.

Tot luni, Guvernul german a anunţat luni că alte două laboratoare au confirmat în mod independent că opozantul rus Aleksei Navalnîi a fost otrăvit cu un agent neurotoxic din clasa Noviciok şi a îndemnat din nou Rusia să coopereze în anchetă. Laboratoare specializate din Suedia şi Franţa au confirmat rezultatele iniţiale din Germania, a anunţat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al guvernului german Steffen Seibert.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15

In legatura cu acest articol...

Rusia:Liderul opoziției, Alexei Navalnîi, se află la terapie intensivă, cu simptome de otrăvire




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE