2020-11-24 17:19

ALERTĂ în China după confirmarea a sute de cazuri de CORONAVIRUS importate

 |  12:18
ALERTĂ în China după confirmarea a sute de cazuri de CORONAVIRUS importate

China riscă să treacă printr-un al doilea val de infectări cu noul coronavirus din cauza creşterii pe zi ce trece a numărului de cazuri importate, a avertizat Mi Feng, purtător de cuvânt al Comisiei Naţionale de Sănătate.

"China a înregistrat deja un total de 693 de cazuri provenite din afara ţării, ceea ce presupune că posibilitatea unui nou val de infecţii rămâne relativ ridicată", a avertizat Mi Feng.

Potrivit Agerpres, China a raportat sâmbătă cinci decese şi 45 de cazuri noi de coronavirus, aproape totate înregistrate la persoane care au fost diagnosticate după ce au sosit în ţara asiatică din alte state ale lumii.

Unicul caz local raportat de chinezi s-a înregistrat în provincia Henan, iar cele 5 decese s-au produs în provincia Hubei, epicentrul iniţial epidemiei de coronavirus, care între timp a ridicat măsurile stricte de carantină impuse din luna ianuarie.

De la izbucnirea epidemiei, la sfârşitul anului trecut, în China au fost raportate oficial 3.300 de decese şi 81.439 de infectări.alerta, china, ca


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE