2021-08-03 00:10

Accident bizar în Franța. Un ȘOFER de TIR român e dat dispărut

 |  17:33
Accident bizar în Franța. Un ȘOFER de TIR român e dat dispărut

Operațiune de căutare declanșată în Franța, după ce un șofer de TIR din România s-a prăbușit cu tot cu vehiculul său în fluviul Garonne.

Șoferul român de 51 de ani s-a prăbușit cu vehiculul de mare tonaj în fluviul Garonne, în zona portului din Bordeaux, luni, 21 iunie, în jurul orei 19:00, potrivit presei franceze. Camionul a rămas blocat între chei şi o navă ancorată, însă șoferul nu a fost găsit.

Potrivit primelor informații, TIR-ul a trecut prin bariera de la intrarea în port, apoi s-a prăbușit în apă. Gardianul aflat în zona în care s-a produs incidentul a suferit un atac de panică și a fost dus la un spital din Bordeaux.

Între timp, echipajele de salvare au intervenit de urgență, însă intervenția a fost complicată, din cauza curenților puternici. Șoferul român încă nu a fost găsit.

Anchetatorii încă nu știu care sunt cauzele acestui accident. Suspectează, însă, că românului i s-a făcut rău la volan, pentru că nu au fost descoperite urme de frânare. În același timp nu exclud varianta unui gest intenționat sau o defecțiune tehnică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-23

In legatura cu acest articol...

INCIDENT în Marea Neagră: Focuri de avertisment în timpul unui exercițiu NATO

Comisia de la Veneția CRITICĂ revocarea Avocatului Poporului
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE