2024-04-25 19:35

VIDEO În lipsa polițiștilor, un constănțean a DIRIJAT singur circulația dintr-o intersecție

 |  19:10
VIDEO În lipsa polițiștilor, un constănțean a DIRIJAT singur circulația dintr-o intersecție

Un bărbat a dirijat circulaţia într-o intersecţie foarte aglomerată din municipiul Constanţa în care semaforizarea este oprită pentru realizarea unor lucrări.

Într-o înregistrare apărută pe reţelele de socializare se observă cum un bărbat se află în intersecţia de City Park Mall din Constanţa şi dirijează traficul rutier, acolo semafoarele fiind nefuncţionale de mai multe zile din cauza unor lucrări.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa s-a sesizat în urma apariţiei imaginilor şi a anunţat că va face verificări în legătură cu această situaţie, potrivit news.ro.

“În municipiul Constanţa, la intersecţia dintre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi strada Soveja se desfăşoară lucrări de reconfigurare a trecerilor pietonale şi a semafoarelor. În acest context, circulaţia în zonă este dirijată de către poliţişti sau poliţişti locali, iar, în lipsa acestora, se desfăşoară pe baza indicatoarelor rutiere. În momentul de faţă, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Biroul Rutier efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate.Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să nu realizeze activităţi de acest gen, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere”, a transmis, miercuri, IPJ Constanţa.

Primăria Constanţa anunţase că, de la sfârşitul săptămânii trecute, a fost oprit total sistemul de semaforizare din intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Soveja, menţionând că până la repunerea în funcţiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de poliţişti.

“Această măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpuşneanu, se reconfigurează intersecţia, iar stâlpii de semaforizare vor fi mutaţi. Totodată, instalaţiile electrice vor fi înlocuite, la fel ca şi automatul de dirijare a traficului”, explica Primăria Constanţa.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-26

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE