2022-10-02 10:46

VIDEO Forțele Navale explică cum a rămas ÎPS Teodosie FĂRĂ sunet la Ziua Marinei

 |  21:14
VIDEO Forțele Navale explică cum a rămas ÎPS Teodosie FĂRĂ sunet la Ziua Marinei

Reprezentanții Statului Major al Forțelor Navale au transmis, luni seara, explicații după ce ÎPS Teodosie a rămas fără sunet în timpul slujbei de Ziua Marinei. Statul Major al Forțelor Navale s-a ocupat de organizare și luni seara a transmis că regretă situația creată pe timpul oficierii serviciului religios, oferind și câteva explicații.

"Întreruperea amplificării sunetului pe timpul acestui moment a fost cauzată de o defecțiune tehnică a circuitului audio. Din nefericire, această avarie nu a putut fi sesizată și comunicată în timp util prezentatorilor ceremoniei. Aceștia nu aveau legătură vizuală cu locul de oficiere, interpretând întreruperea sunetului drept încheierea serviciului religios și au introdus următorul moment din ceremonial", se arată în comunicatul de presă.

Conducerea Statului Major al Forțelor Navale a menționat că va transmite, în cel mai scurt timp, către Arhiepiscopia Tomisului o informare oficială cu privire la cele întâmplate și "exprimă încă o dată regrete pentru eroarea de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfășurarea ceremoniei".

Întrebat dacă s-a supărat, IPS Teodosie a răspuns, luni: ”De ce să mă supăr, nu am voie să mă supăr. Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde"


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-16

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Slujba oficiată de ÎPS Teodosie la Ziua Marinei, ÎNTRERUPTĂ de Iohannis: "Răspund în fața lui Dumnezeu"

Klaus Iohannis, prezent la festivitățile de ZIUA MARINEI, după 2 ani de restricții
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE