2024-04-20 02:11

VIDEO Dan Barna, LOVIT de o mașină. Cum se simte politicianul

 |  15:24
VIDEO Dan Barna, LOVIT de o mașină. Cum se simte politicianul

Accidentul în care a fost implicat deputatul USR Dan Barna a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Imaginile sunt transmise de TVR.

Politicianul a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o intersecție pe o trotinetă electrică. Inițial, Dan Barna le-a spus polițiștilor că nu a fost rănit, și a refuzat să fie transportat la spital. După aproape două ore însă, el a mers la Spitalul Floreasca pentru îngrijri.

La miezul nopții, Barna a postat pe Facebook un mesaj în care a precizat că starea sa nu este gravă și le-a mulțumit medicilor și polițiștilor.

"Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism și promptitudine", a scris Dan Barna, pe Facebook.

În urma accidentului, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Conform unor surse judiciare, semaforul ar fi fost pe culoarea roșie în momentul incidentului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-02

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE