2024-04-20 00:55

VIDEO Cinci pădurari, ATACAȚI cu drujbe și topoare de mai mulți oameni care furau lemne

 |  19:56
VIDEO Cinci pădurari, ATACAȚI cu drujbe și topoare de mai mulți oameni care furau lemne

Incident deosebit de grav într-o pădure din județul Argeș. Cinci lucrători silvici au fost atacați cu drujbele și topoarele de mai mulți indivizi, prinși la furat de lemne.

Silvicultorii patrulau în zona localității Dragoslavele, când au dat peste mai mulți bărbați care încărcaseră lemne în două căruțe. Nu aveau niciun act și au devenit violenţi când au fost luați la întrebări.

Unul dintre pădurari a fost tăiat la mână cu securea și a ajuns la spital. Amenințați cu moartea, angajații Ocolului Silvic au sunat la 112. Polițiștii i-au identificat pe agresori și îi cercetează penal.

Pe filmare se vede cum mai multe persoane, între care o femeie, ameninţă cu un topor, o drujbă şi un băţ mai mulţi bărbaţi.

La un moment dat, femeia îl loveşte pe unul dintre bărbaţi cu lemnul, în timp ce alţi bărbaţi ameninţă: ”Te tai!”. La rândul lor, cei agresaţi, care sunt lucrători silvici, încearcă să îi calmeze pe atacatori, unul dintre ei spunându-i unuia dintre aceştia: ”Intraţi în puşcărie, înţelegeţi!”.

În urma altercaţiei, unul dintre bărbaţii atacaţi a suferit o rană la una dintre mâini. Femeia care l-a lovit i-a replicat: ”Ce am făcut? Te-ai lovit tu!”.

Sursa: Protv


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-17

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE