2020-10-22 18:52

Urs de 300 de kg lovit mortal de o maşină la Braşov

 |  19:22
Urs de 300 de kg lovit mortal de o maşină la Braşov

Un urs imens, de aproximativ 300 de kilograme, a fost lovit mortal de o maşină, duminică noaptea, după ce a pătruns pe DN 11, între Braşov şi Prejmer. Din impactul puternic, animalul sălbatic a ricoşat într-un alt autoturism, scrie Mediafax.

Un şofer în vârstă de 36 de ani, cetăţean italian, care mergea dinspre Braşov spre Prejmer, a lovit ursul, de aproximativ 300 de kg, care alerga pe şosea.

„În urma impactului, ursul a ricoşat într-un alt autoturism, care circula din sens opus şi care era condus de un bărbat de 21 de ani. Animalul a decedat”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Cei doi şoferi au fost testaţi pentru a se vedea dacă au băut, rezultatele fiind negative.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-12-10Parerea ta...

ANONIM
11 Dec 2018

Ursi loviti de masini,ursi loviti de tren ....si toti in judetul brasov. Prea multi ursi ucisi pe caile de transport.Plus cei vanati legal.Daca se continua asa vor ajunge pe cale de disparitie.Ursii de 300 kg sunt din ce in ce mai putini din cauza hranei insuficiente.
@ANONIM
11 Dec 2018

SI CARE-I PROBLEMA? TOT LATRATI IN VAN TREBUIE BAGATI LA INCHISOARE CEI CARE AU VANDUT PADURILE, CEI CARE PUTEAU OPRI TAIERILE SI N-AU FACUT-O 'CEI ARE FURA DIN PARCURILE PROTEJATE DE LEGE ETC.ADICA BOMBONEL CA LE-A DAT JOHANIS NAZISTUL CA LE TINE JEGOSUL PALMA AUSTRIECILOR PADURARII HOHI SI BANDITI CARE SUNT IN CARDASIE CU CELALTI DACA FURA UN AMARAT O CARUTA DE LEMNE CA-I MOR COPIII DE FRIG IMEDIAT E PEDEPSIT DAR NU AM AUZIT SA FIE CONFISCAT LEMNUL VREUNUI PORC SUEDEZ SAU POCRC NAZIST CARE FURA SUB OBLADUIREA PRESEDINTELUI ROMANIEI
PT @ANONIM
11 Dec 2018

Daca si principesa margareta vrea sa exploateze lemnul din padure protejata de lege iti dai seama ce calitatate morala are. Statul i-a retrocedat padurea dar asta nu inseamna ca i-a pus-o la dispozite.
ANONIMULUI 2
11 Dec 2018

Mai ușor cu ”lătratul”! Întrebă-i pe porcii din Parlament, pe penalul de Draknea și pe proasta satului, prim-sinistra BLONDĂ OLEAC... DE CE NU SE ZBAT SĂ FACĂ /REFACĂ LEGILE ȘI ÎN PRIVINȚA JAFULUI ĂSTA CU PĂDURILE ȘI CU TOATE RESURSELE RO.DE CARE-I DOARE-N CUR, ȘI DE CE NU SUNT BĂGAȚI LA ZDUP CEI CARE ADUC ATINGERE SECURITĂȚII NAȚIONALE, PENTRU CĂ PĂDUREA ESTE UN BUN AL NOSTRU, AL TUTUROR, NU AL MĂ-SII LOR DE-ACASĂ! Iar cine FURĂ, orice - LEMN, ȘINE DE TREN, GAZ, ENERGIE, COMBUSTIBIL...Î M P U Ș C A T PE LOC! Numai așa faci ordine în țara asta fără niciun câine de pază! În privința asistatului tău amărât, cum de nu l-a ajutat PSD-ul? De când are VERDE la tăiat, TOȚI TĂIETORII DE FRUNZE, TOȚI KK-ȚII CARE SE FAC COPII NEAVÂND DUPĂ CE BEA APĂ? Ne transformăm în societăți de binefacere pentru cei care știu să facă doar copii, fără să aibă posibilitatea să-i crească? Pe vremea lui Ceașcă, cum dracu puteau să trăiască ”amărâții” de ei? Syctirrr mentalității tale păguboase! în privința ”amărâtului”!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE