2020-10-29 22:30

UPDATE: URGIE în vestul țării: CINCI oameni au MURIT, 20 sunt răniți. IMAGINI de coșmar

 |  17:34
UPDATE: URGIE în vestul țării: CINCI oameni au MURIT, 20 sunt răniți. IMAGINI de coșmar

O vijelie puternică care a durat mai puţin de o oră a făcut ravagii, duminică, în Timişoara. Rafalele puternice de vânt au atins aproape 100 de km pe oră și au smuls copaci din rădăcini și au rupt fire de înaltă tensiune, astfel încât la acest moment se înregistrează pene de curent. Inclusiv ISU Timiș a rămas fără curent. Iar de pe clădirile istorice au fost smulse țigle și cărămizi.

UPDATE: O femeie a fost strivită de un copac smuls de furtună în grădina Zoo din Timişoara. Un bărbat a fost lovit de un panou publicitar luat pe sus de rafalele de vânt ce au ajuns şi la 90 de kilometri pe oră. Alţi doi oameni au pierit loviţi de copaci, la Buziaş. O a cincea persoană a murit la Arad. Pe de altă parte, 27 de oameni sunt răniţi. Printre ei sunt şi doi copii, în stare critică.

Două persoane au murit şi 12 au fost rănite la Timişoara. O femeie a murit la grădina zoologică din oraş, după ce un copac a căzut peste ea, iar un bărbat a fost ucis de un panou publicitar luat de vânt. Oraşul arată pur şi simplu devastat.

Potrivit unor informații încă neconfirmate oficial, un copac ar fi căzut peste o mașină în care se aflau mai multe persoane.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-09-17

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE